+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 6+ gadi
Zīmols: LEGO SUPER MARIO
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Lai sākas lomu spēļu jautrība ar Joši lie-ola-iskā mežā ar šo LEGO® Super Mario™ būvējamo rotaļlietu (71428) bērniem no 6 gadu vecuma. Tas ir jauks pārsteigums vai dāvana videospēļu spēlētājiem un ietver Rozā Joši un Dzeltenā Joši rotaļu LEGO Super Mario figūras, kā arī no klucīšiem būvētu mežu ar ābeli un Joši olas elementu. Palīdzi Joši salasīt ābolus no koka, saliec tos grozā un meklē Joši olu.

Interaktīvām rotaļām pievieno LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ vai LEGO® Peach™ figūru no LEGO Super Mario Sākuma maršruta (71360, 71387 vai 71403 – katrs jāiegādājas atsevišķi). Kad interaktīvā figūra uzlec uz funkcijas taga, digitālajā ekrānā parādās ola. Lai ola izšķiltos, šūpo interaktīvo figūru kā mazuli un ieraugi, kurš Joši parādīsies figūras vēdera ekrānā. Tad lec un griezies, un dzirdēsi Joši balsi.

Būvēšanas instrukcijas šim paplašinājuma maršrutam atrodi LEGO Super Mario lietotnē, kas piedāvā arī iedvesmu dažādiem veidiem, kā būvēt un rotaļāties.

  • Kolekcionējama Joši rotaļlieta ar LEGO® Joši olas elementu bērniem. Rotaļājies, iejūtoties lomās LEGO® Super Mario™ pasaulē ar Joši! Liel-ola-isks paplašinājuma maršruts, kurā iekļauts no klucīšiem būvēts mežs.
  • Iekļauti 2 no klucīšiem būvēti Super Mario™ varoņi. Palīdzi Rozā Joši un Dzeltenajam Joši parūpēties par Joši olu, no ābeles salasi ābolus un ieliec tos grozā.
  • Interaktīvas rotaļas. Aicini LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ vai LEGO® Peach™ (figūras nav iekļautas) uz mežu un uzlec uz funkcijas taga, kas liks figūru digitālajos ekrānos parādīties olai.
  • Liec pārplīst digitālajai Joši olai. Pašūpo interaktīvo figūru kā mazuli, lai no digitālās olas izšķiltos mazulis, lec un griez to, lai izdzirdētu Joši balsi, un vairāk.
  • Dāvana bērniem no 6 gadu vecuma. Uzdāvini šo komplektu ar 107 detaļām svētkos meitenēm, zēniem un videospēļu entuziastiem; interaktīvām rotaļām ir nepieciešams LEGO® Super Mario™ Sākuma maršruts (71360, 71387 vai 71403).
  • Būvēšana ar lietotnes palīdzību. Lejupielādē lietotni LEGO® Super Mario™, kurā atradīsi būvēšanas instrukcijas, radošu iedvesmu un citas iespējas. Saderīgo Android un iOS ierīču saraksts ir sniegts vietnē LEGO.com/devicecheck.
  • Iedvesmo bērnu radošumu. LEGO® Super Mario™ rotaļu komplekti ir veidoti rotaļām vienatnē vai kopā ar citiem, un tie piedāvā digitālu monētu vākšanas jautrību, rotaļas lomās un radošus izaicinājumus, paplašinot un pārbūvējot līmeņus.
  • Uzbūvējams mežs. Joši mežs ir aptuveni 7 cm augsts, 11 cm plats un 7 cm dziļš, un to var savienot ar citiem LEGO® Super Mario™ komplektiem.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO SUPER MARIO. 71428 LEGO® Super Mario Yoshi Liel-Ola-Iskais Mežs - Paplašinājuma Maršruts - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 71428 LEGO® Super Mario Yoshi Liel-Ola-Iskais Mežs - Paplašinājuma Maršruts – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

71428 LEGO® Super Mario Yoshi Liel-Ola-Iskais Mežs - Paplašinājuma Maršruts

Kods: 4040101-6793
Svītrkods: 5702017592749
1019
1199
10,19 €
11,99 €
-15% pērkot 2 preces. Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs