+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 7+ gadi
Zīmols: LEGO SUPER MARIO
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Izveido aizraujošu LEGO® Super Mario™ zemūdens līmeni dārgumu meklēšanai ar Dorrie piedzīvojumu nogrimušā kuģa vrakā - paplašinājuma maršrutu (71432). Brauc ar Dorrie, izmantojot interaktīvo LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ vai LEGO® Peach™ figūru (nav iekļautas) un izpēti kuģa vraku. Ievēro: interaktīvām rotaļām ir nepieciešams sākuma komplekts 71360, 71387 vai 71403.

Šī būvējamā rotaļlieta bērniem no 7 gadu vecuma ietver 4 no LEGO klucīšiem būvētas Super Mario™ varoņu figūras – Dorrie, Cheep Cheep, Cheep Chomp un Blūperu. Iegriez platformu, lai atklātu gliemežvākā paslēpto atslēgas bloku, un atver dārgumu lādi, lai tiktu pie dārgakmeņa. “?” bloks dod nejaušus bonusus, un Cheep Chomp var mutē košļāt interaktīvo figūru, kas rosina aizraujošas digitālas reakcijas.

Šī komplekta būvēšanas instrukcijas meklē saistītajā lietotnē LEGO Super Mario. Tā piedāvā arī radošas idejas daudzveidīgai būvēšanai un rotaļām, kā arī drošu forumu, kurā bērni var dalīties ar paveikto.

  • Dorrie piedzīvojums nogrimušā kuģa vrakā - paplašinājuma maršruts. Ar šo uzbūvējamo rotaļu kuģa vraku pievieno bērnu LEGO® Super Mario™ pasaulei dārgumus.
  • 4 no klucīšiem būvētas Super Mario™ varoņu figūras. Brauc ar Dorrie, izmantojot LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ vai LEGO® Peach™ figūru (nav iekļautas) un atvairi Cheep Cheep, Cheep Chomp un Blūperu.
  • Interaktīva piedzīvojumu rotaļlieta ģimenes jautrībai. Izzini kuģa vraku ar interaktīvu figūru, griez platformu, lai tiktu pie atslēgas bloka gliemežvākā un atver dārgumu lādi, lai tiktu pie dārgakmeņa.
  • Kolekcionējama rotaļlieta bērniem. Tiec pie nejaušiem bonusiem “?” blokā un vēro, kā interaktīvā figūra reaģē uz Cheep Cheep.
  • Dāvana spēlētājiem no 7 gadu vecuma. Šis komplekts ar 500 detaļām ir aizraujoša rotaļlieta bērniem; interaktīvām rotaļām nepieciešams LEGO® Super Mario™ Sākuma maršruts (71360, 71387 vai 71403).
  • Lietotne LEGO® Super Mario™. Lejupielādē lietotni, kur atradīsi būvēšanas instrukcijas, iedvesmojošas idejas un citas iespējas; saderīgo Android un iOS ierīču saraksts ir vietnē LEGO.com/devicecheck.
  • Vairo bērnu radošumu. LEGO® Super Mario™ rotaļlietas ir radītas rotaļām vienatnē vai kopā ar citiem, un tās piedāvā digitālu monētu vākšanas jautrību, rotaļas lomās un radošus izaicinājumus, paplašinot un pārbūvējot līmeņus.
  • Modulārs komplekts. Šis komplekts standarta uzbūvē ir 17 cm augsts, 30 cm plats un 21 cm dziļš, un to var pārbūvēt un apvienot ar citiem LEGO® Super Mario™ komplektiem.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO SUPER MARIO. 71432 LEGO® Super Mario Dorrie Piedzīvojums Nogrimušajā Kuģa Vrakā - Paplašinājuma Maršruts - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 71432 LEGO® Super Mario Dorrie Piedzīvojums Nogrimušajā Kuģa Vrakā - Paplašinājuma Maršruts – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

71432 LEGO® Super Mario Dorrie Piedzīvojums Nogrimušajā Kuģa Vrakā - Paplašinājuma Maršruts

Kods: 4040101-6835
Svītrkods: 5702017592411
4504
5299
45,04 €
52,99 €
-15% pērkot 2 preces. Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs