+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 8+ gadi
Zīmols: LEGO DREAMZZZ
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Bērni no 8 gadu vecuma var izzināt neparasto Dream Creatures stalli (71459) ar šo LEGO® DREAMZzz™ būvējamās rotaļlietas komplektu, kas balstīts uz TV seriāla notikumiem. Tajā ir dabas iedvesmotas detaļas un jauni draugi, un tas palīdzēs bērniem satikt mītiskas būtnes un kopt maģiskus ziedus. Tas ir pilns lielisku detaļu, kuras palīdzēs uzziedēt jaunajām iztēlēm. Bērni priecāsies, atklādami funkcionējošas dzirnavas, izzinādami stalli (ar atveramiem logiem un vārtiem), un iepazīstot jaunus mītiskus draugus, piemēram, abus dreamlings. Viens komplekts, divi veidi, kā būvēt Rotaļu komplektu var uzbūvēt divos veidos. Bērni var izrotāt rotaļu briedi kā lidojošu Pegasus vai kā skaistu meža sargu. Tas gan rosina radošumu, gan arī divkāršo laiku, ko bērni var pavadīt rotaļājoties. Fantastiskas detaļas Briedim ir kustīga galva un kājas, tādēļ to ir viegli novietot un izmantot rotaļās, un tā ragus var samainīt pret ziediem no staļļa. Iekļautas tādas detalizētas minifigūras kā Izzie, Zoey,Cooper un Castillo kundze.

  • Izzini stalli. Bērni var nodoties radošām rotaļām ar LEGO® DREAMZzz™ būvējamās rotaļlietas komplektu "Dream Creatures stallis" (71459), kas ir balstīts uz notikumiem TV seriālā.
  • Detalizēts modelis. Bērni var izpētīt funkcionējošās dzirnavas, sasmalcināt kviešus un izpētīt fermas atveramās durvis un logus.
  • Pilnībā kustīgs. Rotaļu briedim ir pilnībā kustīga galva un kājas, tādēļ bērniem ir viegli to nostādīt dažādās pozās un atveidot dažādas ainas.
  • Divi veidi, kā būvēt. Bērni var izrotāt briedi kā spārnoto zirgu vai kā meža sargu, un tas iedrošina viņus izvēlēties pašiem savu piedzīvojumu un izbaudīt divtik plašas rotaļas.
  • 4 minifigūras. Detalizētās minifigūras ietver Izzie, Zoey, Cooper un Castillo kundzi, kā arī Z-Blob un divas Dreamling sēnes.
  • Stundām ilgas rotaļas. Šis rotaļu komplekts ir radīts bērniem no 8 gadu vecuma, kuri var rotaļāties stundām ilgi vienatnē vai ar draugiem.
  • Izmēri. Modelis ir 18 cm augsts, 47 cm plats un 12 cm dziļš.
  • Stāstu vadītas būvēšanas pamācības. Komplektā ir iekļautas būvēšanas pamācības, ko vada stāsti, un tās ir pieejamas arī digitāli lietotnē LEGO® Builder.
  • Izcila kvalitāte. LEGO® klucīšus vienmēr var savienot viegli un droši.
  • Garantēta kvalitāte. LEGO® klucīši ir rūpīgi pārbaudīti, lai nodrošinātu to atbilstību stingrām drošības prasībām.

71459_lifestyle-64ec453fb9703.jpg

Iegrimsti sapņu pasaulē

Bērniem patiks būvēt maģisko stalli no DREAMZzz™ TV šova un izspēlēt savas iemīļotākās ainas.

71459_hero-64ec454ded4e1.jpg

Viens komplekts, divi būvēšanas veidi

Bērni var izvēlēties, vai izdekorēt brieža rotaļlietu kā lidojošu Pēgasu vai skaistu meža sargu.

71459_build-64ec455f84578.jpg

Būvēšanas instrukcijas kā stāsti

Bērni var iegrimt būvēšanas instrukciju stāstos, kas pieejami arī lietotnē LEGO® Builder.

71459_inthebox-64ec457794a8c.jpg

Lieliska dāvana bērniem

Bērnus vecumā no 8 gadiem un DREAMZzz™ TV šova fanus aizraus šī komplekta būvēšana.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO DREAMZZZ. 71459 LEGO® DREAMZzz™ Dream Creatures stallis - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 71459 LEGO® DREAMZzz™ Dream Creatures stallis – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

71459 LEGO® DREAMZzz™ Dream Creatures stallis

Kods: 4040101-6490
Svītrkods: 5702017419398
6789
9699
67,89 €
96,99 €
* www.babycity.lv pirms akcijas bijusī standarta cena. Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs