+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 7+ gadi
Zīmols: LEGO DREAMZZZ
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Bērni no 7 gadu vecuma var doties uz lielisko LEGO® DREAMZzz™ pasauli ar Mateo bezceļu auto (71471). Komplekts ir radīts, balstoties uz aizraujošā TV seriāla motīviem, un tas ļauj bērniem palīdzēt supervaroņu figūrām Mateo un Z-Blob atgūt maģisku smilšu pulksteni, uzbūvējot rotaļu transportlīdzekli kā kāpu bagiju vai helikopteru.Šī piedzīvojumu rotaļlieta piedāvā divas aizraujošas būvēšanas iespējas, kas rosina bērnus pielietot iztēli un izvēlēties pašiem savus piedzīvojumus. Bagija režīmā tas ir izturīgs bezceļu transportlīdzeklis ar kustīgiem riteņiem, bet helikoptera režīmā – lidaparāts ar jaudīgiem aizmugures dzinējiem.Komplektu iedzīvina LEGO DREAMZzz varoņi, tostarp detalizētā Mateo minifigūra, kam līdzi nāk šaujamierocis. Iekļautas arī Grimspawn un Mateo rokaspuiša Z-Blob figūras, tāpēc bērni var radoši izpausties un uzbūvēt paši savu sapņu piedzīvojumu.

  • Bērnu rotaļu auto. Zēni un meitenes no 7 gadu vecuma var atraisīt savas iztēles ar šo LEGO® DREAMZzz™ Mateo bezceļu auto, kas ietver varoņu figūras un piedāvā divus dažādus būvēšanas variantus.
  • Divi veidi, kā rotaļāties. Radoši bērni var izvēlēties paši savu piedzīvojumu, uzbūvējot rotaļlietu kā kāpu bagiju vai helikopteru.
  • Uzbūvē un pārbūvē. Bagija režīmā tas ir izturīgs bezceļu transportlīdzeklis ar kustīgiem riteņiem un helikoptera režīmā – kompakts lidaparāts ar jaudīgiem aizmugurējiem dzinējiem.
  • Dāvanas bērniem. Šis rotaļu komplekts ir fantāzijas dāvana zēniem un meitenēm, kas to var pielietot, lai radītu pārbūvējamu transportlīdzekli.
  • LEGO® transportlīdzeklis. Šis nelielais LEGO komplekts auto faniem ir balstīts uz TV seriāla LEGO DREAMZzz™ motīviem.
  • LEGO® DREAMZzz™ varoņi. Piedzīvojumu rotaļlietu komplekts ietver Mateo minifigūru, kā arī Z-Blob un Grimspawn figūras.
  • LEGO® DREAMZzz™ komplekti. Izpēti citas LEGO DREAMZzz klāsta fantāzijas rotaļlietas zēniem un meitenēm, kas ļauj bērniem nodoties sapņu pasaules piedzīvojumiem un satikt LEGO DREAMZzz varoņus.
  • Izmēri. Būvēšanas komplektā ir 94 detaļas un bagija režīmā tas ir 5 cm augsts, 12 cm garš un 9 cm plats.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO DREAMZZZ. 71471 LEGO® DREAMZzz Mateo Bezceļu Auto - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 71471 LEGO® DREAMZzz Mateo Bezceļu Auto – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

71471 LEGO® DREAMZzz Mateo Bezceļu Auto

Kods: 4040101-6796
Svītrkods: 5702017584195
879
1099
8,79 €
10,99 €
-20% bērnu precēm, pērkot vismaz 2! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-05-11
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs