+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 8+ gadi
Zīmols: LEGO STAR WARS
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Vēlreiz izdzīvo Obi-Wan Kenobi un Darth Vader ugunīgo cīņu ar šo LEGO Star Wars™ (75334) būvējamo rotaļu komplektu. Tajā iekļauts kaujas lauks ar 2 grozāmām kaujas platformām, izbīdāma uguns siena, kas sadala kaujas lauku, un apgāžami raktuvju ratiņi. Iekļautas arī 4 LEGO minifigūras — Obi-Wan Kenobi un Darth Vader ar gaismas zobeniem, Tala Durith un droīds NED-B, ar kuriem izspēlēt ainas no seriāla “Star Wars: Obi-Wan Kenobi”.
Unikāla “Zvaigžņu karu” dāvana no 8 gadu vecuma.
Vai apsver iespēju iegādāties šo komplektu kā dāvanu “Zvaigžņu karu” fanam, kurš vēl nav pazīstams ar LEGO komplektiem? Nekādu problēmu! Komplektā ir iekļautas ilustrētas, pakāpeniskas būvēšanas instrukcijas, kas rādīs ceļu šajā piedzīvojumā.
Neierobežotas radošas izklaides.
Jau kopš 1999. gada LEGO Group atveido leģendārus “Zvaigžņu karu” pasaules zvaigžņu kuģus, transportlīdzekļus, vietas un tēlus. LEGO Star Wars ir kļuvusi par visveiksmīgāko sēriju, un šajā klāstā ir dažādas būvējamas rotaļlietas, kas aizraus visu vecumu cilvēkus.
  • Cīņas komplekts Obi-Wan Kenobi pret Darth Vader (75334). Atveido episko gaismas zobenu divkauju no seriāla “Star Wars: Obi-Wan Kenobi” ar šo spraigiem piedzīvojumiem pilno LEGO Star Wars™ būvējamo rotaļu komplektu bērniem.
  • 4 LEGO minifigūras. Obi-Wan Kenobi ar zilu gaismas zobenu, Darth Vader ar sarkanu gaismas zobenu, Tala Durith ar blasterpistoli un droīds NED-B ar jaudīgu veseri un mugursomas piederuma elementu.
  • Funkcijas aizraujošām rotaļām. 2 grozāmas kaujas platformas, caurspīdīgs statīvs Obi-Wan Spēka lēcieniem, izbīdāma uguns, atverama krāsns un raktuvju ratiņi, kurus var apgāzt un atvienot.
  •  Jauka ideja dāvanai no 8 gadu vecuma. Pasniedz šo būvēšanas rotaļlietu ar 408 detaļām kā dzimšanas dienas vai svētku dāvanu radošiem bērniem, kuri aizraujas ar seriālu “Star Wars: Obi-Wan Kenobi” un piedzīvojumiem.
  • No klucīšiem būvēts kaujas lauks. Kaujas lauka aptuvenais augstums ir 9 cm, platums 24 cm un dziļums 19 cm
  • Pakāpeniskas būvēšanas instrukcijas. Iekļautas skaidras, ilustrētas instrukcijas, lai pat Star Wars™ fani, kuri iepriekš nav būvējuši LEGO komplektus, justos pārliecināti kā džedi.
  • Būvēšanas rotaļlietas visiem vecumiem. Ar LEGO Star Wars™ komplektiem bērni un pieaugušie fani var atveidot atmiņā paliekošas ainas, radīt jaunus stāstus vai izlikt apskatei uzbūvētos modeļus.
  • Izcila kvalitāte. LEGO klucīši atbilst stingriem kvalitātes standartiem, tāpēc tos var savienot viegli un droši.
  • Drošība pirmajā vietā. LEGO detaļas tiek mestas, spiestas, savītas, karsētas un rūpīgi pārbaudītas, lai nodrošinātu to atbilstību ar pieaugošajiem drošības standartiem pasaulē.

75334_lifestyle-6422d578bedb5.jpg

Lai sākas cīņas ar gaismas zobeniem!

Ar šo komplektu fani var atveidot episku Obi-Wan Kenobi™ un Darth Vader™ dueli no seriāla “Star Wars: Obi-Wan Kenobi”.

75334_hero-6422d58fd06fb.jpg

Neierobežots radošs prieks

Šim būvēšanas komplektam ir daudz funkciju, kas iedvesmos mazos “Zvaigžņu karu” fanus veidot savus aizraujošos stāstus.

75334_inthebox-6422d59d97017.jpg

Kolosāla dāvana radošiem bērniem

Šis kvalitatīvais būvēšanas komplekts būs lieliska dāvana bērniem, kam patīk seriāls “Star Wars: Obi-Wan Kenobi”.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO STAR WARS. 75334 LEGO® Star Wars™ Obi-Wan Kenobi™ pret Darth Vader™ - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 75334 LEGO® Star Wars™ Obi-Wan Kenobi™ pret Darth Vader™ – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

75334 LEGO® Star Wars™ Obi-Wan Kenobi™ pret Darth Vader™

Kods: 4040101-5885
Svītrkods: 5702017155609
4549
6499
45,49 €
64,99 €
* www.babycity.lv pirms akcijas bijusī standarta cena. Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs