+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 4+ gadi
Zīmols: LEGO LIGHTYEAR
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Vai jūs zināt kādu jaunu kosmosa reindžeri, kuram patīk Base Lightyear? Ieprieciniet viņus ar celtniecības rotaļlietu - Ziklop Trap (76830). Fani var atjaunot ainas no Disney un Pixar's Lightyear, kas atspoguļo bāzes gaismas gadu pirmsākumus, kad viņš mācās konstruēt LEGO blokus. Pamata Light Age minifigūra ir pārklāta ar kosmosa tērpu un ķiveri - robotam ir elastīgas rokas un kājas, kā arī disku šāvēja dinamiskai kaujas izklaidei.

Produkta īpašības:

  • Darbības rotaļlieta, kas tiek būvēta Bāzes gaismas gada cienītājiem. Radošs komplekts ar LEGO Base Light Year un Izzy minifigūras ar kosmosa ķiverēm un bruņām, elastīgu rotaļu robotu un 3 ieročiem.
  • Glābšanas spēle. Bāzes gaismas gada cienītāji var pāriet uz izgudrojošu darbību un piedzīvojumu pasauli, pārvietojot būvējamo rotaļu robotu, šaujot no tā diska šāvēja un mobilizējot varoņus cīņā.
  • LEGO 4+ komplektus var ātri salikt un iemācīt mazajiem konstruēt, izmantojot sākuma bloku un skaidrus ilustrētus norādījumus.
  • Būvējamais rotaļu robots ir 12 cm augsts, tāpēc to var izstādīt telpā un nepieciešamības gadījumā jebkurā laikā pievienot spēlei.
  • Komplektu var ātri izveidot, izmantojot oriģinālo bloku, uz kura ir pievienoti citi bloki, un vienkāršas ilustrētas instrukcijas, kuras būs skaidri saprotamas pat bērniem, kuri neprot lasīt.
  • Paplašiniet starpgalaktisko izklaidi. Apvienojiet ar Curgas kauju (76831) un kosmosa kuģi XL-15 (76832), lai iegūtu vēl intensīvāku darbību.
  • Pastāvīga kvalitāte - kopš 1958. gada. LEGO komponenti atbilst stingriem nozares standartiem, padarot tos viendabīgus, saderīgus un viegli savienojamas un atvienojamas jebkurā laikā.
  • LEGO izstrādātās rotaļlietas tiek maksimāli pārbaudītas, lai nodrošinātu to atbilstību stingriem drošības standartiem.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO LIGHTYEAR. 76830 LEGO® Lightyear Ciklopa pakaļdzīšanās - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 76830 LEGO® Lightyear Ciklopa pakaļdzīšanās – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

76830 LEGO® Lightyear Ciklopa pakaļdzīšanās

Kods: 4040101-5481
Svītrkods: 5702017152394
1609
2299
16,09 €
16,09 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs