+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 18+ gadi
Zīmols: LEGO ART
Izcelsmes valsts: Dānija

Par preci

Ienesiet dabu savās mājās ar LEGO Art Flower Art (31207) komplektu, kurā ir 3 atlasāmi ziedu motīvi un bezgalīgas pielāgošanas iespējas.

Produkta īpašības:

  • Šajā aizraujošajā 2870 detaļu komplektā ir iekļautas 6 pamatnes plāksnes, saliekams rāmis, krāsu palete, kluču atdalītājs un 2 āķi.
  • Aizraušanās radīt. Izkopiet savu mīlestību pret ziediem un skaistām krāsām, lai izteiktu savu personīgo gaumi - izveidojiet LEGO mākslas darbu, ko ar lepnumu izlikt savā istabā un pielāgot interjera stilam.
  • Atklājiet krāsas un koncentrējieties - rada mieru un prieku, izveidojot mākslas darbu.
  • Izvēlieties savu ziedu motīvu, fona krāsas un mainiet tās, kad jums ir noskaņojums. Tas būs jūsu personīgais akcents jebkurā telpā.
  • Šis LEGO Art komplekts ir 40 cm augsts un 27 cm plats - lieliska dāvana ikvienam, kam patīk ziedi vai krāsaini DIY projekti.
  • Ilustrēts ceļvedis - žurnāla stila instrukcijas palīdzēs jums izveidot savu projektu, iedvesmojot un demonstrējot skaistas krāsu kombinācijas.
  • Atpūtas projekts pieaugušajiem. Atklājiet interjera dekoru ar LEGO Art komplektiem pieaugušajiem. Pārejiet uz mākslinieku un krāsu pasauli, audzinot aizraušanos ar radošām amatniecībām.
  • Augsta kvalitāte – LEGO celtniecības bloki atbilst stingriem kvalitātes standartiem, kas nodrošina nemainīgu kvalitāti, savietojamību un darbību ikreiz – kopš 1958. gada.
  • LEGO daļas tiek pārbaudītas, lai nodrošinātu, ka katrs LEGO Art komplekts atbilst stingriem drošības standartiem; tas palīdz nodrošināt, ka Floral Art Collection sienas māksla ir izturīga.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO ART. 31207 LEGO® Art Ziedu māksla - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 31207 LEGO® Art Ziedu māksla – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

31207 LEGO® Art Ziedu māksla

Kods: 4040101-5868
Svītrkods: 5702017153995
5579
9299
55,79 €
92,99 €
* www.babycity.lv pirms akcijas bijusī standarta cena. Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs