+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 4+ gadi
Zīmols: LEGO JURASSIC WORLD
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Mazie var iemācīties konstruēt un spēlēt lomas iespaidīgos Jurassic World stāstos, izmantojot šo Pteranodon Trapping (76943) spēļu komplektu bērniem no 4 gadu vecuma.  

Produkta īpašības:

  • Šajā spēļu komplektā ir Maisie un Owen Grady minifigūras ar piederumu elementiem, tostarp makšķeri un laso, lai noķertu Pteranodona figūru.
  • Bagijs un doks tiek būvēti ātri. Rotaļlietu bagijam ir oriģināla bloku šasija vieglākai konstrukcijai un vieta Ouenam Greidijam. Jahtu piestātnē ir stends ar zivju un krabju elementiem.
  • Komplekts sastāv no 91 daļas.
  • Komplektu ir viegli uzbūvēt un pārbūvēt starp aizraujošām spēlēm.
  • Pārnēsājama spēle. Doks ir 9 cm augsts, 12 cm plats un 13 cm dziļš. Komplekts iederas bērnu mugursomās, kas padara to ērti līdzi ņemšanai ciemiņiem.
  • Lieliska izklaide visai ģimenei. Sākotnējais komplekts, ko mazi bērni var izveidot ar minimālu vecāku vai vecāku brāļu un māsu palīdzību.
  • Drukātas un digitālas instrukcijas. Kastītē atradīsiet soli pa solim ilustrētas instrukcijas, taču varat arī izmēģināt lietotni LEGO Building Instructions ar digitālajām instrukcijām un tālummaiņas rīkiem.
  • Attīsta radošumu spēles laikā. LEGO Jurassic World komplekti ir paredzēti, lai iepazīstinātu bērnus ar rotaļu dinozauriem un palīdzētu viņiem mācīties un attīstīt iztēli.
  • Dāvanu ideja bērniem no 4 gadu vecuma.
  • LEGO komponenti atbilst nozares standartiem, lai nodrošinātu nepārtrauktu, uzticamu integrāciju izturīgos modeļos.
  • LEGO paliktņi un detaļas tiek maksimāli pārbaudītas, lai nodrošinātu to atbilstību stingrajiem globālajiem drošības standartiem.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO JURASSIC WORLD. 76943 LEGO® Jurassic World™ Pteranodona tveršana - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 76943 LEGO® Jurassic World™ Pteranodona tveršana – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

76943 LEGO® Jurassic World™ Pteranodona tveršana

Kods: 4040101-5474
Svītrkods: 5702016913422
1609
2299
16,09 €
22,99 €
* www.babycity.lv pirms akcijas bijusī standarta cena. Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs