+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 4+ gadi
Zīmols: LEGO JURASSIC WORLD
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Bērni no 4 gadu vecuma var mācīties būvēt un rotaļāties ar šo lielisko LEGO® Jurassic World rotaļu komplektu "Velociraptora bēgšana" (76957). Leģendāras Juras laikmeta parka ainas iedvesmots, tas ietver dinozaura aploku ar torni, izlaušanās funkciju un vinču, ar ko nolaist ēdienu līdz Velociraptora figūrai. Tā ir aizraujoša dāvanas ideja bērniem un komplekts ietver arī uzbūvējamu bezceļu transportlīdzekli, 2 minifigūras un jautrus piederumus, kas rosinās radošas spēles.

Digitālas instrukcijas

Vienkāršās pamācības attēlu veidā ir lieliski piemērotas bērniem, kuri vēl mācās lasīt. Papildus digitālam priekam lietotne LEGO Builder piedāvā intuitīvus tuvināšanas un grozīšanas rīkus, kas ļauj bērniem vizualizēt modeli būvēšanas procesā.

Kopīgai būvēšanai

LEGO 4+ būvēšanas rotaļlietas iepazīstina mazus bērnus ar iemīļoto filmu, TV seriālu un ikdienas varoņu pasauli. Tās ir īpaši veidotas, izmantojot sākuma klucīšus, lai arī tie bērni, kuri būvē pirmo reizi, varētu uzbūvēt transportlīdzekļus, ēkas un daudz ko citu ar pavisam nelielu lielāka bērna vai pieaugušā palīdzību.

  • Sākuma komplekts. Iepazīstini bērnus no 4 gadu vecuma ar LEGO® Jurassic World rotaļlietu komplektiem, uzdāvinot komplektu "Velociraptora bēgšana" (76957), kas ietver dažādi novietojamu Velociraptora figūru, ātri uzbūvējamu dinozaura aploku un bezceļu auto.
  • 2 minifigūras. Dr. Elija Setlere un Roberts Maldūns, kā arī vardes figūra. Aksesuāri ietver rotaļu rāciju, trankvilizatora ieroci, hotdogu, dinozaura kaku un dinozaura olu uzbūvējamā ligzdā.
  • Rotaļīgas detaļas. Dinozaura aploks ietver torni ar sākuma klucīti, kas atvieglos būvēšanu, vinču ar grozu barošanai, vārtus bezceļu auto un žogu ar izlaušanās funkciju.
  • Dāvanas ideja bērniem no 4 gadu vecuma. Šajā LEGO® Jurassic World sākuma komplektā ir 137 detaļas, tas ir viegli būvējams un pārbūvējams pēc aizraujošām rotaļām, un tas būs jauka dzimšanas dienas, svētku vai pārsteiguma dāvana maziem bērniem.
  • Uzbūvē un rotaļājies. Torni un dinozaura aploku ir iedvesmojusi filma “Juras laikmeta parks”, un tie ir 17 cm augsti, 16 cm plati un 11 cm dziļi.
  • Prieks visai ģimenei. Šis sākuma komplekts ir radīts, lai atbilstu mazu bērnu prasmēm (un koncentrēšanās spējām), un modeļi ir pielāgoti būvēšanai ar nelielu palīdzību no vecāku vai lielāko brāļu un māsu puses.
  • Drukātas un digitālas instrukcijas. Pakāpeniskas, ilustrētas instrukcijas atrodas kārbā, bet lietotnē LEGO® Builder ir digitāla pamācība, kā arī tuvināšanas un pagriešanas apskates rīki.
  • Veicini radošumu. LEGO® Jurassic World 4+ būvēšanas komplekti ir veidoti, lai iepazīstinātu bērnus ar rotaļu dinozauriem un vienlaikus palīdzētu apgūt būvēšanas prasmes un rosināt iztēli.
  • Augsta kvalitāte. LEGO® klucīši atbilst stingriem nozares standartiem, lai tos vienmēr varētu viegli un droši savienot.
  • Drošība pirmajā vietā. LEGO® detaļas tiek mestas, spiestas, savītas, karsētas un rūpīgi pārbaudītas, lai nodrošinātu to atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

76957_lifestyle-64c0eedbb42d6.jpg

Sākuma komplekts mazajiem dinozauru faniem

Iepazīstini bērnus no 4 gadiem ar aizraujošo LEGO® Juras laikmeta pasauli, izmantojot šo ātri uzbūvējamo, spraigo spēļu komplektu.

76957_hero-64c0eee55b704.jpg

Piemērots maziem bērniem

Komplekts īpaši izstrādāts atbilstoši LEGO® būvēšanas komplektu jauno būvētāju uzmanības noturībai un spējām.

76957_build-64c0eef0f22c3.jpg

Nodarbe visai ģimenei

Mazi bērni šo komplektu ar 137 detaļām varēs uzbūvēt ar pavisam nelielu pieaugušā vai vecāka bērna palīdzību.

76957_inthebox-64c0eeffb5ca4.jpg

Neskaitāmas radošu rotaļu stundas

Šajā komplektā ir 2 minifigūras, Velociraptora figūra, dinozaura pildspalva un apvidus automašīna, lai rosinātu bērnu iztēli.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO JURASSIC WORLD. 76957 LEGO® Jurassic World™ Velociraptora bēgšana - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 76957 LEGO® Jurassic World™ Velociraptora bēgšana – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

76957 LEGO® Jurassic World™ Velociraptora bēgšana

Kods: 4040101-6434
Svītrkods: 5702017421926
3009
4299
30,09 €
30,09 €
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs