+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 5+ gadi
Zīmols: LEGO FRIENDS
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Radošas rotaļas sit augstu vilni ar šo LEGO® Friends Otumas teliņu kūts (42607) rotaļlietu meitenēm un zēniem no 5 gadu vecuma. Bērni, kam patīk lauku sētas dzīvnieki, var lomās izspēlēt piedzīvojumus, nomazgājot un izsukājot teliņu un iedodot trusītim burkānu. Komplektā ir iekļautas Otumas un Leo minilellīšu figūras, kas rosina aizraujošas rotaļas par draudzību. Kūtij ir atveramas durvis un sāna modelī ir rotējoša birste.

Dzīvnieku kopšanas piederumi ietver birsti, spaini, ziepes, lejkannu, sienu un barošanas sili. Komplektā ir arī ziedi, ar ko izrotāt varoņus. Iekļauti arī mazi kukainīši, ko bērniem pārvietot šurpu turpu – tostarp bite, tauriņš un bizbizmārītes. Komplekts ir lieliska ideja dāvanai meitenēm un zēniem no 5 gadu vecuma.

Šis lauku sētas dzīvnieku komplekts ietver arī lietotni LEGO Builder, kas ved vieglā un intuitīvā būvēšanas piedzīvojumā. Te bērni var tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi savam progresam.

  • LEGO® Friends Otumas teliņu kūts komplekts. Iekļauta uzbūvējama govju kūts, 2 minilellītes, rotaļu teliņš, trusītis un daudz dzīvnieku kopšanas piederumu meitenēm un zēniem no 5 gadu vecuma.
  • Rotaļājies ar teliņu un trusīti. Bērni var uzbūvēt kūti rotaļu gotiņai un izspēlēt stāstu, kurā Otuma un Leo rūpējas par teliņu un rotaļājas ar trusīti.
  • Iekļautas 2 minilellītes. Iekļauti Leo un Otumas LEGO® Friends personāži, kā arī rotaļu teliņš un trusītis, tāpēc rotaļas var sākties uzreiz.
  • Dzīvnieku rotaļu piederumi. Komplektā ir daudz piederumu, kas rosina rotaļas, tostarp birste, spainis, lejkanna, siens, sile, kā arī ziedi, ar ko izrotāt varoņus, un kukaiņi, ko pamanīt un pārvietot.
  • Ideja dāvanai bērniem. Šī radošā būvēšanas rotaļlieta bērniem ir aizraujoša dāvana dzimšanas dienā vai vienkārši tāpat būvēšanas faniem, kam patīk rotaļas lomās un lauku sētas dzīvnieki.
  • Atklāj vairāk LEGO® Friends būvēšanas komplektus. Izpēti citus komplektus LEGO® Friends klāstā vēl lielākai jautrībai.
  • Izmēri. Komplektā ir 79 detaļas un teliņa kūts ir 8 cm augsta, 8 cm plata un 7 cm dziļa.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO FRIENDS. 42607 LEGO® Friends Otumas Teliņu Kūts - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 42607 LEGO® Friends Otumas Teliņu Kūts – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

42607 LEGO® Friends Otumas Teliņu Kūts

Kods: 4040101-6753
Svītrkods: 5702017589299
849
999
8,49 €
9,99 €
-15% pērkot 2 preces. Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs