+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 6+ gadi
Zīmols: LEGO FRIENDS
Izcelsmes valsts: Bulgārija

Par preci

Rosini iztēles pilnus braukšanas piedzīvojumus ar LEGO® Friends Elektroauto un lādētāja (42609) rotaļlietu meitenēm un zēniem no 6 gadu vecuma. Šis auto būvēšanas komplekts ietver rotaļu uzlādes staciju, 2 varoņus, piederumus un suņa figūru.

Bērni var izstāstīt stāstu par to, kā Zaks un Nova kopā bauda maltīti saules enerģijas darbinātajā auto uzlādes stacijā. Viņi var pievienot auto uzlādes punktam, izmantojot sprauslu. Auto ir vietas minilellītēm, kā arī sēdvieta sunim Dango. Tam ir arī atverams pārsegs ar vietu piederumu glabāšanai. Uzlādes punktā ir galds un 2 krēsli, kur Zaks un Nova var baudīt pikniku, un tur ir arī ēdiens un ūdens bļodiņas Dango.

Šis būvēšanas komplekts ir aizraujoša rotaļlieta vai dāvana īpašā gadījumā bērniem, kam patīk lomu spēļu piedzīvojumi. Lietotne LEGO® Builder pavadīs tavu bērnu intuitīvā būvēšanas piedzīvojumā, ļaujot viņam tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi savam progresam.

  • LEGO® Friends Elektroauto un lādētāja būvēšanas komplekts. Šajā rotaļlietu komplektā meitenēm un zēniem no 6 gadu vecuma ir 2 minilellītes, suņa figūra, auto un rotaļu saules enerģijas darbināts uzlādes punkts.
  • Uzbūvējams auto. Auto ir sēdvietasminilellītēm, kā arī papildu sēdvieta sunim Dango, un atverams pārsegs ar vietu, kur bērniem glabāt piederumus.
  • Uzlādes stacija. Komplektā ir uzbūvējams, saules darbināts rotaļu auto uzlādes punkts, kur bērni var lomās izspēlēt stāstu, kā Zaks un Nova“uzlādē” auto ar zaļo enerģiju.
  • 2 minilellītes. Komplektā ir LEGO® Friends varoņi Zaks un Nova, kā arī sunīša figūra, lai radošās rotaļas varētu sākties uzreiz.
  • Daudz piederumu. Bērnu rotaļlietu komplekts ietver piederumus, tostarp galdu, 2 krēslus, telefonus, kociņu, bumbu, ābolu, kruasānu un mājdzīvnieku bļodiņu.
  • Ideja dāvanai bērniem. Šī LEGO® rotaļlieta ir aizraujoša ideja dāvanai meitenēm un zēniem, kam patīk piedzīvojumu rotaļlietas un stāstu radīšana.
  • LEGO® Friends komplekti meitenēm un zēniem. Izpēti arī citas rotaļlietas radošai būvēšanai (jāiegādājas atsevišķi) LEGO Friends klāstā, kur bērni var izpētīt daudz stāstu par draudzību.
  • Izmēri. Komplektā ir 170 detaļas un elektroauto, kas ir 4 cm augsts, 12 cm garš un 6 cm plats.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO FRIENDS. 42609 LEGO® Friends Elektroauto Un Lādētājs - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 42609 LEGO® Friends Elektroauto Un Lādētājs – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

42609 LEGO® Friends Elektroauto Un Lādētājs

Kods: 4040101-6755
Svītrkods: 5702017589305
1274
1499
12,74 €
14,99 €
-15% pērkot 2 preces. Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs