+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 5+ gadi
Zīmols: LEGO FRIENDS
Izcelsmes valsts: Bulgārija

Par preci

Kaķu fani var nodoties lielai jautrībai LEGO® Friends Kaķu rotaļlaukuma piedzīvojuma komplektā (42612) meitenēm un zēniem no 5 gadu vecuma, kam patīk rotaļu dzīvnieki. Komplektā ir uzbūvējams rotaļlaukums, 2 minilellītes, 2 dzīvnieku personāži un tādi piederumi kā zivs rotaļlieta, kaķumētra, ēdiens un kaķu kastīte.

Rosini stundām ilgas imitācijas rotaļas, bērniem izspēlējot stāstu par kaķu āra rotaļlaukumu. Viņiem patiks palīdzēt Liannai un Olijam rotaļāties ar kaķiem. Ir slīdkalniņš un kaķu koks, kā arī ēdiens un ūdens, un pat kaķu kastīte, kur bērni var likt kaķītim nokārtoties, pavelkot sviru!

Vai meklē labākās rotaļlietas, ko dāvināt? LEGO Friends pasaulē atklāsi vēl vairāk būvēšanas komplektu bērniem, kam patīk rotaļas lomās. Uzdāvini savam bērnam vieglu un intuitīvu būvēšanas piedzīvojumu ar lietotni LEGO Builder. Tajā viņi var tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi savam progresam.

  • Kaķu rotaļlaukuma modeļa būvēšanas komplekts. LEGO® Friends Kaķu rotaļlaukuma piedzīvojuma komplekts meitenēm un zēniem no 5 gadu vecuma ietver 2 minilellītes, 2 kaķu figūras un daudzus kaķu kopšanas piederumus.
  • Slīdkalniņš un kaķu koks. Bērni var priecāties ar šo lomu spēļu rotaļlietu, ļaujot kaķiem slidināties pa slīdkalniņu un palīdzot tiem uzkāpt kaķu kokā.
  • 2 minilellītes un 2 kaķu figūras. Komplektā ietilpst LEGO® Friends varoņi Lianna un Olijs, kā arī 2 dzīvnieku figūras, tāpēc radošās rotaļas var sākties uzreiz.
  • Daudz piederumu. LEGO® komplektā ir ēdiens un ūdens, kaķu kastīte, kur, bērniem pavelkot sviru, kaķītis nokārtojas, birste, kastītes liekšķere un rotaļu zivs.
  • Ideja dāvanai dzīvnieku mīļiem. Šis kaķu rotaļu komplekts ir aizraujoša ideja dāvanai svētkos vai ikdienas pārsteigumam meitenēm un zēniem, kam patīk ar dzīvniekiem saistītas rotaļlietas.
  • LEGO® Friends komplekti. Izpēti citus būvēšanas komplektus radošiem bērniem LEGO Friends klāstā, kur ir daudzveidīgi varoņi un vietas.
  • Izmēri. Komplektā ir 87 detaļas, un tas ir 7 cm augsts, 16 cm plats un 7 cm dziļš.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO FRIENDS. 42612 LEGO® Friends Kaķu Rotaļlaukuma Piedzīvojums - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 42612 LEGO® Friends Kaķu Rotaļlaukuma Piedzīvojums – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

42612 LEGO® Friends Kaķu Rotaļlaukuma Piedzīvojums

Kods: 4040101-6757
Svītrkods: 5702017589329
849
999
8,49 €
9,99 €
-15% pērkot 2 preces. Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs