+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 6+ gadi
Zīmols: LEGO CITY
Izcelsmes valsts: Bulgārija

Par preci

Palaid bērnus rotaļāties kosmosā ar LEGO® City Kosmosa būvēšanas robotu (60428) zēniem un meitenēm no 6 gadu vecuma. Šis futūristiskais robots iekļauj āmuru un knaibles, pilota minifigūras kabīni un lielas kājas attālo planētu izpētei. Pievieno būvēšanas botu, planētas, enerģijas kristālu elementus un kosmosa apkalpes minifigūru stundām ilgām rotaļām kosmosā.

Aizved jauno robotu fanu aizraujošā būvēšanas piedzīvojumā ar lietotni LEGO Builder. Tajā viņi var izpētīt un saglabāt rotaļu komplektus, sekot līdzi savam būvēšanas procesam, un būvēšanas laikā tuvināt un rotēt modeļus trīs dimensijās, lai apskatītu no visām pusēm.

LEGO City kosmosa rotaļlietu komplekti iekļauj reālistiskus transportlīdzekļus, detalizētas konstrukcijas un iedvesmojošus tēlus, kas apvieno fantāziju un realitāti, lai radoši rotaļātos bez robežām. Šo jautro kosmosa tematikas komplektu bērni var pievienot citiem (jāiegādājas atsevišķi) no LEGO City kosmosa komplektu klāsta, lai piedzīvotu vēl vairāk interesantu piedzīvojumu kosmosā.

  • Rotaļu robots bērniem no 6 gadu vecuma. LEGO® City kosmosa komplekts futūristiskām rotaļām iekļauj kustīgu robotu ar āmuru un knaiblēm, pilota minifigūras kabīni un lielas kājas jaunu pasauļu izpētei.
  • Kas ir šajā LEGO® būvēšanas komplektā? Tajā ir viss, kas bērniem nepieciešams, lai uzbūvētu kustīgu robotu komplektu, kosmosa konstrukcijas robotu, kosmosa apkalpes minifigūra un planētu aina ar akmens un kristālu elementiem.
  • Kosmosa rotaļlieta ar jautrām funkcijām. Bērni var novietot kosmosa apkalpes minifigūru pilota kabīnē un izmantot āmuru un knaibles, lai raktu iztēles planētās un meklētu kristālus, kas ražo enerģiju.
  • Digitāla būvēšanas pamācība. Aizved savu kosmosa entuziastu jautrā būvēšanas piedzīvojumā ar lietotni LEGO® Builder,kur būvēšanas laikā bērni var apskatīt modeļus no visām pusēm.
  • Rotaļlieta robotu faniem. Pasniedz šo LEGO® City kosmosa komplektu kā jautru dāvanu svētkos vai jebkurā citā dienā bērniem un kosmosa entuziastiem no 6 gadu vecuma.
  • Vairāk komplektu kolekcionēšanai. Bērni atklāj vēl vairāk jautrības un piedzīvojumu, pievienojot šo komplektu citiem komplektiem no LEGO® City kosmosa klāsta (jāiegādājas atsevišķi).
  • Neierobežotas rotaļu iespējas. LEGO® City kosmosa rotaļu komplektos ir reālistiski transportlīdzekļi, detalizētas struktūras un iedvesmojoši tēli, kas sapludina fantāziju un realitāti iztēles bagātām rotaļām bez robežām.
  • Izmēri. Šis LEGO® būvēšanas komplekts ar 140 detaļām ietver robota rotaļlietu, kas ir vairāk nekā 10 cm augsta.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO CITY. 60428 LEGO® City Kosmosa Būvēšanas Robots - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 60428 LEGO® City Kosmosa Būvēšanas Robots – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

60428 LEGO® City Kosmosa Būvēšanas Robots

Kods: 4040101-6787
Svītrkods: 5702017588025
849
999
8,49 €
9,99 €
-15% pērkot 2 preces. Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs