+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 7+ gadi
Zīmols: LEGO SUPER MARIO
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Apciemo Toad veikalu ar šo LEGO® Super Mario™ kolekcionējamo paplašinājuma maršrutu (71429). Tā ir aizraujoša dāvana Super Mario™ faniem no 7 gadu vecuma un ietver 2 no klucīšiem būvētus Super Mario varoņus – Dzelteno Toad un Nabbit – kā arī uzbūvējamu veikalu ar rotaļu un ēdiena aksesuāriem un uzbūvējamus iepirkuma ratus, kas rosinās rotaļas lomās.

Interaktīvām rotaļām pievieno LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ vai LEGO® Peach™ figūru no LEGO Super Mario sākuma maršruta (71360, 71387 vai 71403 – katrs jāiegādājas atsevišķi). Ar interaktīvo figūru spēlētājs var uzlēkt uz funkcijas taga un pasveicināt Dzelteno Toad, tikt pie tādiem digitāliem priekšmetiem no veikala kā saldējuma, augļiem un cepumiem, un uzkāpt uz Nabbit somas, lai tiktu pie dažādiem digitāliem priekšmetiem.

Šī komplekta būvēšanas instrukcijas meklē saistītajā lietotnē LEGO Super Mario. Tā piedāvā arī iedvesmojošas idejas daudzveidīgai būvēšanai un rotaļām, kā arī drošu forumu, kurā bērni var dalīties ar paveikto.

  • Dzeltenā Toad rotaļu komplekts ar Nabbit rotaļu figūru. Ar šo LEGO® Super Mario™ paplašinājuma maršrutu lomās izspēlējiet Toad veikala apmeklējumu – tas piedāvā no klucīšiem būvētu veikalu un daudz piederumu.
  • Iekļauti 2 no klucīšiem būvēti Super Mario™ varoņi – Dzeltenā Toad un Nabbit figūras –, kas ar rokām var satvert piederumus, un Nabbit ir arī uzbūvējama soma.
  • Kolekcionējama rotaļlieta ar rotaļīgām, no klucīšiem būvētām detaļām bērniem. Veikalā ir uzbūvējams saldējuma aparāts un pavards ar rotaļu un ēdiena elementiem, kā arī iepirkumu ratiņi.
  • Digitālas, interaktīvas rotaļas. Ar LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ vai LEGO® Peach™ figūru (nav iekļautas) uzlec uz funkcijas taga un “apēd” ēdiena elementus, un uzkāp uz Nabbit somas, lai tiktu pie dažādiem digitāliem elementiem.
  • Dāvana videospēļu spēlētājiem no 7 gadu vecuma. Uzdāvini šo komplektu ar 230 detaļām mazajiem Super Mario™ faniem; interaktīvām rotaļām nepieciešams LEGO® Super Mario™ Sākuma maršruts (71360, 71387 vai 71403).
  •  Digitāls palīgs. Lejupielādē lietotni LEGO® Super Mario™, kur atradīsi būvēšanas instrukcijas, iedvesmojošas idejas un citas iespējas; saderīgo Android un iOS ierīču saraksts ir vietnē LEGO.com/devicecheck.
  •  Rosini bērnu radošumu. LEGO® Super Mario™ rotaļu komplekti ir veidoti rotaļām vienatnē vai kopā ar citiem, un tie piedāvā digitālu monētu vākšanas jautrību, rotaļas lomās un radošus izaicinājumus, paplašinot un pārbūvējot līmeņus.
  • Uzbūvējams veikals. Toad veikals ir aptuveni 16 cm augsts, 23 cm plats un 12 cm dziļš, un to var savienot ar citiem LEGO® Super Mario™ komplektiem.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO SUPER MARIO. 71429 LEGO® Super Mario Nabbit Toad Veikalā - Paplašinājuma Maršruts - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 71429 LEGO® Super Mario Nabbit Toad Veikalā - Paplašinājuma Maršruts – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

71429 LEGO® Super Mario Nabbit Toad Veikalā - Paplašinājuma Maršruts

Kods: 4040101-6827
Svītrkods: 5702017592756
1954
2299
19,54 €
22,99 €
-15% pērkot 2 preces. Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs