+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 8+ gadi
Zīmols: LEGO SUPER MARIO
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Brauc un rotaļājies lomās Bowser Muskuļauto paplašinājuma maršrutā (71431). Šī kolekcionējamā Super Mario™ rotaļlieta bērniem no 8 gadu vecuma piedāvā rotaļīgas funkcijas, tostarp sviru, kas liek kustēties motora pārsega ornamentam, un aktivizē citus trikus. Komplekts ietver arī no klucīšiem būvētu Super Mario™ varoņa Bowser figūru ar funkcijas tagu.

Interaktīvām rotaļām pievieno LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ vai LEGO® Peach™ figūru no LEGO Super Mario sākuma maršruta (71360, 71387 vai 71403 – katra jāiegādājas atsevišķi). Ievieto vienu no šīm figūrām šofera sēdvietā un klausies signāltaures, motora rūkšanas un riepu kaukšanas skaņas efektus, un pelni digitālas monētas.

Šis Bowser LEGO komplekts ir aizraujoša dāvana videospēļu spēlētājiem un to papildina lietotne LEGO Super Mario. Lejupielādē to un atradīsi būvēšanas instrukcijas, idejas radošām rotaļām, kā arī drošu forumu, kurā bērni paveikto var apspriest ar citiem faniem.

  • Bowser muskuļauto rotaļlieta bērniem. Esi gatavs braukšanas, lielu cīņu un lomu spēļu jautrībai šajā LEGO® Super Mario™ paplašinājuma maršrutā.
  • Iekļauts no klucīšiem būvēts Super Mario™ varonis. LEGO® Super Mario™ Bowser figūrai ir funkcijas tags interaktīvām rotaļām.
  • Kolekcionējama rotaļlieta bērnu un ģimenes priekam. Ievieto Bowser šofera sēdvietā un pavelc dzelteno sviru uz vienu pusi, lai liktu kustēties pārsega ornamentam, un uz otru pusi, lai aktivizētu citus trikus.
  • Interaktīvas rotaļas. Palīdzi LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ vai LEGO® Peach™ (figūras nav iekļautas) braukt ar auto un klausies signāltaures, rūcoša motora un kaucošu riepu skaņas efektos, un pelni digitālas monētas.
  • Ideja dāvanai bērniem no 8 gadu vecuma. Šis komplekts ar 458 detaļām ir aizraujoša dāvana videospēļu entuziastiem; interaktīvām rotaļām nepieciešams LEGO® Super Mario™ Sākuma maršruts (71360, 71387 vai 71403).
  • Lietotne LEGO® Super Mario™. Lejupielādē lietotni, kurā atradīsi Bowser auto būvēšanas instrukcijas, iedvesmojošas idejas un citas lietas. Saderīgo Android un iOS ierīču saraksts ir sniegts vietnē LEGO.com/devicecheck.
  • Rosini bērnu radošumu. LEGO® Super Mario™ rotaļu komplekti ir veidoti rotaļām vienatnē vai kopā ar citiem, un tie piedāvā digitālu monētu vākšanas jautrību, rotaļas lomās un radošus izaicinājumus, paplašinot un pārbūvējot līmeņus.
  • No klucīšiem uzbūvējams rotaļu auto. Bowser auto ir aptuveni 7 cm augsts, 15 cm garš un 10 cm plats, un saderīgs ar citiem LEGO® Super Mario™ komplektiem.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO SUPER MARIO. 71431 LEGO® Super Mario Bowser Muskuļauto Paplašinājuma Maršruts - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 71431 LEGO® Super Mario Bowser Muskuļauto Paplašinājuma Maršruts – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

71431 LEGO® Super Mario Bowser Muskuļauto Paplašinājuma Maršruts

Kods: 4040101-6834
Svītrkods: 5702017592404
2974
3499
29,74 €
34,99 €
-15% pērkot 2 preces. Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs