+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 8+ gadi
Zīmols: LEGO ICONS
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Pārsteidz draugu vai mīļoto ar skaistu un neparastu ziedu pušķi. Šajā LEGO® ziedu pušķī ir dažādi skaisti ziedi košās krāsās, un tie visi ir atjautīgi izveidoti no LEGO detaļām. Ziedu kāti ir pielāgojami, tāpēc nebūs grūti ziedus izkārtot dažādu formu vāzēs. Atraisi radošumu, veidojot šo jauko projektu, un gūsti prieku, radot spilgtu dekoratīvu elementu.

Ziedu dāvināšana un saņemšana dod tik daudz prieka. Ja tu meklē dāvanai ziedus, kas izceļas citu vidū, LEGO® komplekts "Ziedu pušķis" (10280) būs īstā izvēle. Ja vēlies palutināt kādu mīļu cilvēku vai meklē sev jaunu radošu izaicinājumu, šis ziedu pušķa modeļa būvēšanas komplekts būs tieši tas, kas vajadzīgs, lai atpūstos no ikdienas stresa un radītu kaut ko brīnišķīgu. Uzbūvēts šis iespaidīgais ziedu pušķis piešķirs spilgtu un krāsainu akcentu ikvienai telpai. Kāti ir pielāgojami, lai pušķi varētu izkārtot dažādās vāzēs vai traukos.

Kārto ziedus kā profesionālis. Visi pušķa elementi ir veidoti no LEGO detaļām, un tie ir pielāgojami, lai radītu unikālu dekoratīvu elementu. Lielākajai daļai ziedu ziedlapiņas ir kustīgas, tāpēc tās vari izkārtot dažādi. Kātus var izjaukt un pārveidot, lai pielāgotu ziedu augstumu un formu. Šis komplekts ietilpst LEGO Botānikas kolekcijā pieaugušajiem, un tajā ir iekļauti vairāki elementi, kas izgatavoti no augu izcelsmes plastmasas, kuru ražo no ilgtspējīgā veidā iegūtām cukurniedrēm.

  •  LEGO® būvēšanas komplekts "Ziedu pušķis" (10280) būs unikāla dāvana vai veldzējošs projekts, lai izveidotu skaistu ziedu modeli tikai no LEGO detaļām. Lūdzu, ņemiet vērā, ka vāze nav iekļauta.
  •  Šis ziedu pušķis piedāvā izlikt apskatei dzīvīgas krāsas un interesantas formas, kas radītas,iedvesmojoties no īstiem ziediem, piemēram, rozēm, lauvmutītēm, magonēm, asterēm, margrietiņām un zaļumiem.
  •  Ļauj savai iztēlei plaukt ar pielāgojamiem elementiem. Izvieto ziedlapiņas un lapas, bet pēc tam pielāgo kātu garumu, lai izrotātu savas mājas.
  •  Vai tu meklē lielisku dāvanu dzimšanas dienai, jubilejai vai īpašam brīdim? LEGO® komplekts "Ziedu pušķis" vienmēr būs lieliska un neparasta dāvana draugiem, mīļotajam cilvēkam vai pašam sev.
  •  Kātu garumu var pielāgot. Piemēram, lauvmutīte ar taisno kātu ir aptuveni 36 cm augsta.
  •  Šis komplekts ir visu laiku pirmais LEGO® ziedu pušķis, un tajā ir iekļauti jaunu krāsu un formu elementi, kas patiks pieaugušajiem LEGO faniem.
  •  Ziedu modeļos ir izmantoti vairāk nekā 17 neparasti LEGO® elementi, lai reālistiski atveidotu ziedlapiņu formas un krāsas un radītu pārsteidzošu dekoru, kas noteikti piesaistīs cilvēku uzmanību.
  •  LEGO® komplekts "Ziedu pušķis" ietilpst LEGO Botānikas kolekcijā. Šajā revolucionārajā kolekcijā ir izmantoti vairāki elementi, kas izgatavoti no augu izcelsmes plastmasas, kuru ražo no ilgtspējīgā veidā iegūtām cukurniedrēm.
  •  LEGO® detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir savienojamas un saderīgas, tās vienmēr var viegli savienot un atvienot — un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  •  LEGO® detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību visaugstākajiem drošības standartiem pasaulē.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO ICONS. 10280 LEGO® ICONS Ziedu pušķis - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 10280 LEGO® ICONS Ziedu pušķis – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

10280 LEGO® ICONS Ziedu pušķis

Kods: 4040101-4864
Svītrkods: 5702016913767
5238
6999
52,38 €
52,38 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs