+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 18+ gadi
Zīmols: LEGO ICONS
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Pasniegt un saņemt ziedus vienmēr ir patīkami, un šis LEGO Icons Pļavas ziedu pušķis (10313) piešķir mūžsenajai dāvanai radošu akcentu. Varbūt nākamo īpašo notikumu svinēsi, nosūtot mīļotajam cilvēkam ziedus, kas nekad nenovīst un nav jālaista?

Ļauj uzplaukt radošumam!

Ziedu pušķis ir veidots tikai no smalki izstrādātām LEGO detaļām, un tajā iekļauti 8 sugu pļavas ziedi uz pielāgojamiem kātiem. Topošie floristi un ziedu mīļotāji var veltīt daudzas stundas šo ziedu būvēšanai un atpazīšanai.Tie radīti, iedvesmojoties no rudzupuķēm, lavandas, Velsas kalnmagonēm, meža suņburkšķiem, papardēm, gerberām, gaiļpiešiem un lupīnām. Kad šie LEGO ziedi būs pabeigti, tos varēs izlikt apskatei iemīļotā vāzē, kur tie kļūs par interesantu mājokļa dekoru un sēs prieku visās telpās.

Augi — no augiem

Šis komplekts ietilpst LEGO revolucionārajā Botānikas kolekcijā pieaugušajiem, un tajā ir iekļauti vairāki elementi, kas izgatavoti no augu izcelsmes plastmasas, kuru ražo no ilgtspējīgā veidā iegūtām cukurniedrēm.

  • Kultivē radošumu. Sāc aizraujošu būvēšanas projektu pieaugušajiem — uzbūvē un izliec apskatei LEGO Icons komplektu "Pļavas ziedu pušķis" (10313), kas izskatās kā īsts. Vāze jāiegādājas atsevišķi.
  • Gūsti prieku no ziedu kārtošanas. Komplektā iekļauti 16 atsevišķi, pielāgojami kāti, lai tu varētu mainīt ziedu garumu un eksperimentēt ar dažādiem kārtojumiem.
  • Ļauj dekoram uzplaukt. Kad pušķis būs pabeigts, varēsi to ielikt savā vāzē un izmantot kā mājokļa dekoru.
  • Dāvana ziedu mīļotājiem. Floristi un ziedu mīļotāji var veidot paši savu LEGO Icons Pļavas ziedu pušķi.
  • Veido lielāku pušķi. Šo būvējamo komplektu var apvienot ar LEGO Icons komplektu "Ziedu pušķis" (10280), izveidojot vienu lielu vai 2 dažādus pušķus.
  • Izmēri. Kātiem ir dažādi garumi. Piemēram, gaiļpieši ar taisno kātu ir apmēram 47 cm augsti.
  • Augi no augiem. Šis komplekts ietilpst LEGO Botānikas kolekcijā, un tajā ir iekļauti vairāki elementi, kas izgatavoti no augu izcelsmes plastmasas, kuru ražo no ilgtspējīgā veidā iegūtām cukurniedrēm.
  • Digitālas būvēšanas instrukcijas. Lietotnē LEGO Builder atradīsi komplektā iekļauto drukāto instrukciju digitālo versiju..
  • Kvalitatīvs projekts. LEGO būvēšanas klucīši atbilst stingriem nozares standartiem. Tie ir precīzi un viegli savienojami un saderīgi jau vairāk nekā 60 gadus.
  • Par drošību ir gādāts. LEGO klucīši un detaļas ir rūpīgi pārbaudītas atbilstoši stingriem globālajiem drošības un kvalitātes standartiem, tāpēc tu zini, ka būvēt ir droši.

10313_lifestyle-6422af724dfba.jpg

Uzbūvē pļavas ziedu pušķi

Vai esi gatavs radošuma uzplūdiem? Uzbūvē skaistu mājas dekoru ar 8 pļavas ziedu sugām.

10313_hero-6422af8793220.jpg

Ļaujies krāsu priekam

Būvējamais komplekts sniedz bezgalīgu būvēšanas pieredzi dabas mīļotājiem un daudzsološiem floristiem.

10313_build-6422af93978c8.jpg

Nosūti mīļajiem ziedus, kas nenovītīs

Ziedu mīļotāji priecāsies izveidot satriecošu savvaļas ziedu pušķi, ko ar lepnumu izrādīt savās mājās.

10313_inthebox-6422af9ead23d.jpg

Bezgalīgas pušķu kombinācijas

Šo komplektu var kombinēt ar LEGO Ziedu pušķi 10280 (jāiegādājas atsevišķi), lai radītu patiesi unikālu kompozīciju.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO ICONS. 10313 LEGO® Icons Pļavas ziedu pušķis - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 10313 LEGO® Icons Pļavas ziedu pušķis – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

10313 LEGO® Icons Pļavas ziedu pušķis

Kods: 4040101-6109
Svītrkods: 5702017416663
5524
6499
55,24 €
64,99 €
-15% pērkot 2 preces. Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs