+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 2+ gadi
Zīmols: LEGO DUPLO
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Ieved mazuļus piedzīvojumu pasaulē ar šo LEGO® DUPLO® | Disney būvēšanas komplektu "Elza un Bruni apburtajā mežā" (10418) bērniem no 2 gadu vecuma. Šī būvējamā rotaļlieta aizved pirmsskolas vecuma bērnus uz apburto mežu ar pazīstamiem personāžiem no Disney filmas Ledus sirds 2: Elzu, salamandru Bruni un maģisko ūdens zirgu Noku.

Mazuļi attīsta pašizpausmi, atveidojot ainas no filmas vai radot paši savus piedzīvojumus! Šai būvējamajai fantāzijas rotaļlietai ir aizraujošas detaļas, kas rosina stāstu radīšanu. Elzas sniega kristāls izgaismo tumšo ceļu. Bruni liesmas elements parādās, kad parādās uzbūvējamais rotaļu Zemes milzis, taču, saprotot, ka visas radības dabā uztur līdzsvaru, varoņi sadraudzējas. Elzas minilellīte sēžas zirga figūras Noka mugurā un rudens brāzmās traucas savā nākamajā piedzīvojumā.

Šī LEGO® DUPLO®│ Disney Ledus sirds 2 uzbūvējamā aina ļauj vecākiem un aprūpētājiem pieredzēt skaistus pavērsienus mazuļu attīstībā.

  • Uzbūvējama fantāzijas rotaļlieta mazajiem Disney Ledus sirds 2 faniem. Ieved mazuļus Disney Ledus sirds 2 piedzīvojumā ar šo LEGO® DUPLO® ǀ Disney būvēšanas rotaļlietu "Elza un Bruni apburtajā mežā".
  • Disney Ledus sirds 2 būvējama rotaļlieta bērniem no 2 gadu vecuma. Iekļauta uzbūvējama meža aina, Elzas minilellīte, salamandra Bruni un ūdens zirga Noka figūras, un Zemes milža figūra.
  • LEGO® DUPLO® uzbūvējama rotaļlieta lomu spēlēm pirmsskolas vecuma bērniem. Mazuļi attīsta pašizpausmi, iztēlojoties sevi Elzas vai ūdens zirga Noka ādā, klīstot pa mežu un sadraudzējoties ar Zemes milzi.
  • Iekļauti no filmas atpazīstami piederumi. Komplektā ir sniega kristāla elements, Bruni rozā liesmas elements un uzbūvējama sniega aina radošām, brīvām rotaļām.
  • Dzimšanas dienas dāvana mazuļiem. Iepriecini mazuli par labu uzvedību ar šo uzbūvējamo fantāzijas rotaļlietu, kas ir aizraujoša dāvana īpašā dienā vai vienkārši tāpat divus gadus un vecākiem Disney multfilmas Ledus sirds 2 faniem.
  • Droša rotaļu pieredze. Klucīši un detaļas LEGO® DUPLO® │ Disney komplektos ir rūpīgi pārbaudītas, lai nodrošinātu katras būvēšanas rotaļlietas atbilstību stingriem, globāliem drošības standartiem.
  • Mācīšanās rotaļājoties. LEGO® DUPLO® komplekti iesaista rotaļās pirmsskolas vecuma bērnus un attīsta viņu sīkās motorikas iemaņas un pašizpausmi, taču vecāki pieredz skaistos pavērsienus bērnu attīstībā.
  • Izmēri. Šajā komplektā ir 31 detaļa, un tas ietver uzbūvējamu Zemes milža modeli, kas ir 15 cm augsts.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO DUPLO. 10418 LEGO® DUPLO® Disney™ Elza un Bruni apburtajā mežā - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 10418 LEGO® DUPLO® Disney™ Elza un Bruni apburtajā mežā – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

10418 LEGO® DUPLO® Disney™ Elza un Bruni apburtajā mežā

Kods: 4040101-6966
Svītrkods: 5702017583587
3144
3699
31,44 €
36,99 €
-15% pērkot 2 preces. Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs