+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 3+ gadi
Zīmols: LEGO DUPLO
Izcelsmes valsts: Bulgārija

Par preci

Aizpildi trīsgadnieku un vecāku bērnu rotaļu laiku ar priekpilnu radošumu – LEGO® DUPLO® Pilsēta komplektu "Uzbūvējami cilvēki ar lielām emocijām" (10423). Zinātkāri mazuļi iemācīsies, ka cilvēkiem ir dažādi augumi un garumi, un šī draudzēšanās rotaļlieta palīdzēs saprast, ka, lai gan esam atšķirīgi, varam draudzēties.

Šī pielāgojamā rotaļlieta sastāv no 71 klucīša un detaļas, no kā uzbūvēt 5 varoņus. Tostarp iekļauti arī 5 parūku klucīši un viena pamatne ar riteņiem. Mazuļi liks lietā iztēli, kombinējot un saskaņojot rotaļlietu ķermeņus, kājas, sejas un matus, lai izveidotu virkni draudzīgu varoņu. Izmantojot 10 dažādo seju klucīšus, mazuļi var parādīt, kā jūtas tēli un aprakstīt, ko šīs izteiksmes nozīmē. Komplekts piedāvā arī lielisku sarunu rosinātāju pieaugušajiem, lai varētu pastāstīt bērniem, ka katrs esam brīnumaini atšķirīgi!

Šī būvējamā rotaļlieta ietver krāsainus klucīšus interesantās formās, kas rosinās mazās rociņas pētīt un mazuļu rokās nodos neierobežotu radošumu.

  • Pielāgojama rotaļlieta sociālai un emocionālai attīstībai. LEGO® DUPLO® Pilsēta komplekts "Uzbūvējami cilvēki ar lielām emocijām" palīdz bērniem no trīs gadu vecuma izzināt, kā cilvēki izskatās un jūtās, kā arī izprast pašu emocijas.
  • Uzbūvējama un pārbūvējama rotaļlieta neierobežotām rotaļām. Iekļauts 71 klucītis un detaļa, tostarp 5 uzbūvējami varoņi, 5 rotaļu parūkas un 10 seju klucīši, kas dos stundām ilgu, draudzīgu kombinēšanas un saskaņošanas jautrību.
  • Daudzveidīgu aktivitāšu komplekts.Mazuļi iepazīst paši savas sajūtas un radošumu, būvējot 5 rotaļu cilvēkus un izlemjot, cik gari tie būs, kādas krāsas apģērbu valkās un kādas būs to sejas izteiksmes.
  • Radoša brīvība pirmsskolas vecuma bērniem. Mazuļi no trīs gadu vecuma var izveidot jebkāda izskata varoņus, un, pateicoties iekļautajai pamatnei ar riteņiem, varoņiem pēdu vietā var pielikt riteņus.
  • Radoša ideja LEGO® dāvanai. Šis sociālās un emocionālās attīstības komplekts ir aizraujoša dāvana dzimšanas dienā bērniem no 3 gadu vecuma, kam patīk pielāgojamas rotaļlietas un neierobežotas, radošas rotaļas.
  • Radoša rotaļu pieredze. Šī LEGO® DUPLO® komplekta klucīši un detaļas ir mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu to atbilstību stingriem bērnu drošības standartiem.
  • Mācies rotaļājoties. LEGO® DUPLO® rotaļlietas ir uzmanīgi radītas, lai palīdzētu pirmsskolas vecuma bērniem attīstīt pašizpausmi un sīkās motorikas iemaņas.
  • Izmēri. Šajā komplektā ir 71 detaļa un tas ietver 5 dažādas figūras, kas ir 13 līdz 26 cm garas.

10423_lifestyle-65dc37034c165.jpg

Mēs visi esam atšķirīgi un visi — lieliski

LEGO® DUPLO® dzimšanas dienas dāvanas pirmsskolas vecuma bērniem palīdz mazuļiem atpazīt dažādību, veidojot interesantas figūras.

10423_hero-65dc37131f371.jpg

Iztēles bagātas rotaļas bez kavēkļiem

Tiklīdz kaste atvērta, mazuļi sāk kārtot klucīšus, lai būvētu un pārbūvētu piemīlīgos rotaļlietu tēlus pēc saviem ieskatiem.

10423_build-65dc3734e84d0.jpg

Priekpilnas mācīšanās pasaule

Daļa no LEGO® DUPLO® komplektiem (jāiegādājas atsevišķi), kas radīti, lai palīdzētu mazuļiem izprast apkārtējo pasauli.

10423_inthebox-65dc37452d5f4.jpg

Vadībā — mazuļu radošums

Ar 71 aizraujošu klucīti un detaļu mazie būvētāji var izvēlēties jebkuru radošo ceļu.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO DUPLO. 10423 LEGO® DUPLO Town Uzbūvējami Cilvēki Ar Lielām Emocijām - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 10423 LEGO® DUPLO Town Uzbūvējami Cilvēki Ar Lielām Emocijām – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

10423 LEGO® DUPLO Town Uzbūvējami Cilvēki Ar Lielām Emocijām

Kods: 4040101-6723
Svītrkods: 5702017583785
5099
5999
50,99 €
59,99 €
-15% pērkot 2 preces. Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs