+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 4+ gadi
Zīmols: LEGO GABBY’S DOLLHOUSE
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

LEGO® Gabby leļļu māja (10788) ir līdz jumtam pilna ar aktivitātēm un jautrību bērniem no 4 gadu vecuma. Palutini DreamWorks Animation TV seriāla fanu ar pašam savu māju ar 8 istabām.

Daudz atklājumu katrā stāvā

Gabby leļļu mājā ir 8 istabas, ko savieno bīdāms lifts. Katra istaba ir aktivitāšu pilna. Piemēram, bērni var gatavot virtuvē, izmantot slidkalniņu rotaļu istabā, radoši izpausties mākslas telpā, spēlēt klavieres mūzikas istabā, lutināt sevi vannasistabā, nosnausties guļamistabā un doties uz jumtu, kur notiek ballīte uz rotējošas deju grīdas. Bērni dalīs piedzīvojumus kopā ar 4 populāriem varoņiem no seriāla: Gabby, Pandy Paws, Cakey un MerCat. Iekļauta pamācība attēlu un stāstu formā, un lietotne LEGO Builder piedāvā intuitīvus tuvināšanas un rotēšanas rīkus. Liels sākuma klucītis nodrošina tūlītēju būvēšanas prieka sākšanos.

Prieks visai ģimenei

4+ komplekti piedāvā lielisku veidu, kā pieaugušajiem dalīties būvēšanas un rotaļu priekā ar bērniem un sekot līdzi viņu attīstībai.

  • Rotaļu māja ar 8 istabām. DreamWorks Animation TV seriāla fani no 4 gadu vecuma var izpētīt paši savu māju ar LEGO® komplektu "Gabby leļļu māja" (10788), kurā ir populāri varoņi un autentiski piederumi.
  • 4 leģendāri varoņi. Bērni var nodoties jautrībai ar Gabby minifigūru, kā arī Pandy Paws, MerCat un Cakey figūrām.
  • Autentiski piederumi. Iekļauts banāns, oga, kēkss, tase, bļoda, pudele, šķēres, krāsošanas ota, palete, matu suka, šampūna pudele, grāmata, puķe, mikrofons, ģitāra, saksofons un daudzas citas lietas.
  • Daudz atklājumu. Bērni var gatavot virtuvē, šļūkt pa slidkalniņu rotaļu istabā, radoši izpausties mākslas telpā, spēlēt mūzikas instrumentus mūzikas istabā, atpūsties vannasistabā, nosnausties guļamistabā un ballēties uz jumta.
  • Dāvana Gabby faniem. Ar sākuma klucīti un vienkāršiem būvēšanas soļiem bērni, kuriem patīk Gabby leļļu māja, attīstīs pamatprasmes, nododoties nebeidzamām radošām rotaļām.
  • Līdz jumtam pilna ar jautrību. Leļļu māja ir 34 cm augsta, 31 cm plataun 9 cm dziļa.
  • Aizraujoša būvēšanas pamācība. Drukāta ilustrēta pamācība parāda katra būvēšanas soļa nozīmi, un lietotne LEGO® Builder piedāvā digitālus tuvināšanas un grozīšanas rīkus, lai bērni būvēšanas laikā varētu vizualizēt modeļus.
  • Izvērs jautrību. Plašā LEGO® 4+ komplektu dažādība parāda bērniem ceļu uz iecienītu filmu, TV tēlu un ikdienas varoņu plašo pasauli.
  • Garantēta kvalitāte. LEGO® detaļas atbilst stingriem nozares kvalitātes standartiem, tāpēc tās ir vienlīdz kvalitatīvas un saderīgas, tās vienmēr var viegli savienot un atvienot.
  • Pilnīga drošība. LEGO® detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

10788_lifestyle-64e869e93e7af.jpg

Māja, kas pilna ar jautrību!

Bezgalīgas iespējas Gabby leļļu mājas faniem vecumā no 4 gadiem — 8 aizraujošu nodarbju pilnas istabas, tostarp divas bēniņos.

10788_hero-64e869f1dfcbc.jpg

Ideāla dāvana Gabby faniem

Bērniem no 4 gadu vecuma īpaši piemērotajā komplektā iekļauts liels sākuma klucītis, moduļi un atsevišķs modelis katrā maisiņā.

10788_build-64e869fe0eb1a.jpg

Ļaujies maģijai

Vecāki var pievienoties būvēšanas un rotaļu jautrībai, piedaloties sava mazā Gabby fana attīstības mērķu sasniegšanā.

10788_inthebox-64e86a105499b.jpg

Iekļauti 4 leģendāri tēli

Katrā istabā ir daudz nodarbju un piederumu, ko bērni var pētīt kopā ar Gabby, Pandy, MerCat un Cakey.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO GABBY’S DOLLHOUSE. 10788 LEGO® Gabby's Dollhouse Gabby leļļu māja - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 10788 LEGO® Gabby's Dollhouse Gabby leļļu māja – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

10788 LEGO® Gabby's Dollhouse Gabby leļļu māja

Kods: 4040101-6460
Svītrkods: 5702017424125
7199
8999
71,99 €
71,99 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs