+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 2+ gadi
Zīmols: LEGO DUPLO
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Šajā lieliskajā būvlaukuma komplektā ir 2 celtnieku figūras, pašizgāzējs un ekskavators ar rotējošu kabīni un kustīgu kausu, lai mazuļi un vecāki varētu paveikt celtniecības darbus. Vadot transportlīdzekļus un veicot dažādus uzdevumus, bērni apgūst noderīgas prasmes. Pacel laukakmeni ar ekskavatora kausu un ieliec to pašizgāzēja kravas kastē. Uzmanies, laukakmens var viegli pārplīst uz pusēm!

LEGO® DUPLO® komplekts "Kravas automašīna un kāpurķēžu ekskavators" (10931) aicina mazos celtniekus iepazīt brīvas, neierobežotas rotaļas. Izspēlējot pašu izdomātus notikumus būvlaukumā ar rotaļu automašīnu, ekskavatoru un 2 celtnieku figūrām, mazuļi pilnveido dzīvē noderīgas fiziskās un kognitīvās prasmes.

Rotaļu būvlaukums ar transportlīdzekļiem un strādniekiem. Komplektā ir 2 celtnieku figūras, kravas auto ar pašizgāzēja funkciju un ekskavators ar rotējošu kausu — viss nepieciešamais, lai mazuļi un vecāki paveiktu celtniecības darbus. Manevrējot transportlīdzekļus un veicot ar tiem dažādus celtniecības darbus, bērni attīsta sīkās motorikas iemaņas. Komplektā ir rotaļu laukakmeņi, kurus ar ekskavatora kausu iecelt pašizgāzējā. Uzmanies, laukakmens var viegli pārplīst uz pusēm!

Kuras ir vislabākās būvēšanas rotaļlietas mazuļiem un bērniem? LEGO DUPLO Celtniecības rotaļu komplektu klāsts ir veidots tā, lai rotaļlietas būtu stimulējošas un atbilstu augošu pirmsskolas vecuma bērnu vajadzībām. Komplektus var savienot, lai rotaļas sniegtu vēl vairāk prieka.

  •  Ar LEGO® DUPLO® komplektu "Kravas automašīna un kāpurķēžu ekskavators" (10931) vecāki un pirmsskolas vecuma bērni var izspēlēt notikumus būvlaukumā. Mazuļi iepazīst brīvas rotaļas un pilnveido dzīvē noderīgas prasmes.
  •  Iekļautas 2 mūsdienīgas celtnieku figūras, stumjama kravas automašīna ar pašizgāzēja funkciju, stumjams ekskavators ar rotējošu kausu, kā arī rotaļu laukakmens, ko bērni var atvērt.
  •  Iesaistoties radošās, ar celtniecību saistītās rotaļās, vecāki un aprūpētāji var veicināt mazā celtnieka attīstību. Darbojoties ar rotaļu transportlīdzekļiem, bērni pilnveido sīkās motorikas un problēmu risināšanas iemaņas.
  •  Ja meklējat augoša mazuļa vajadzībām vispiemērotāko rotaļlietu, šis būvlaukuma komplekts piedāvā dažādas funkcijas, kuras stimulēs un iedvesmos zinātkārus bērnus no 2 gadu vecuma.
  •  Kravas auto aptuvenie izmēri: augstums 11 cm, garums 14 cm, platums 7 cm; ekskavatora aptuvenie izmēri: augstums 12 cm, garums 18 cm, platums 7 cm. Tie ir tieši tik lieli, lai mazām rokām būtu ērti tos satvert un ar tiem darboties.
  •  Nav nepieciešamas baterijas. LEGO® DUPLO® rotaļu komplekta "Kravas automašīna un kāpurķēžu ekskavators" dzinējspēks ir bērnu iztēle, tāpēc praktiskas rotaļas un radošs prieks nekad nebeidzas!
  •  Vienkāršas instrukcijas palīdzēs gūt maksimālu prieku un pilnveidot prasmes, tāpēc vecāki un bērni varēs izmantot visas šī daudzpusīgā rotaļu komplekta sniegtās iespējas uzreiz pēc kārbas atvēršanas.
  •  LEGO® DUPLO® rotaļu komplekti ir veidoti tā, lai izklaidētu, stimulētu un iedvesmotu pirmsskolas vecuma bērnus. Tajos ir pazīstamas vietas, jauki tēli un bērniem piemērotas detaļas, kas rosinās mazos prātus brīvām, radošām rotaļām.
  •  Jau kopš 1969. gada mazuļiem paredzētās LEGO® DUPLO® rotaļlietas atbilst visaugstākajiem nozares standartiem. Tas nozīmē, ka mazajām rociņām ik reizi ir viegli satvert, savienot un atvienot detaļas.
  •  Uzņēmumā LEGO Group LEGO® DUPLO® rotaļu komplektu detaļas un klucīši tiek mesti, karsēti, spiesti, savīti un pārbaudīti, lai nodrošinātu ikvienas mazo būvētāju rotaļlietas atbilstību visaugstākajiem drošības standartiem pasaulē.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO DUPLO. 10931 LEGO® DUPLO Town Kravas automašīna un kāpurķēžu ekskavators - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 10931 LEGO® DUPLO Town Kravas automašīna un kāpurķēžu ekskavators – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

10931 LEGO® DUPLO Town Kravas automašīna un kāpurķēžu ekskavators

Kods: 4010602-0638
Svītrkods: 5702016618204
1558
2099
15,58 €
15,58 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs