+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 3+ gadi
Zīmols: LEGO DUPLO
Izcelsmes valsts: Ķīna
Baterijas: 5500 x 3

Par preci

Laipni lūgti LEGO® DUPLO® pilsētas rotaļlietā “Trīs vienā” ģimenes mājā (10994), kur bērnus sagaida vesela pasaule, ko izzināt. Šī māja ir pilna autentisku detaļu, un tajā mazuļi no 2 gadu vecuma varēs izspēlēt skaistus ģimenes brīžus kopā ar vecākiem. Tajā ir iekļautas 7 figūras, ar kurām vecāki varēs iemācīt sociālās iemaņas, un bērni – izzināt paši savu pašizpausmi.

Bērniem, kuriem patīk spēlēt “mājās”

Šajā rotaļu mājā ir milzu dažādība ar mācīšanās iespējām. Mazuļi var izspēlēt gulētiešanas laika darbiņus, tostarp zobu tīrīšanu, vakara pasaciņu un iekārtošanos miegam divstāvu gultā, kur mājīgu noskaņu radīs gaismas klucītis zvaigznes formas lampā. Viņi var izpētīt veselīgu ēdienu virtuvē vai dārzā, lasot tomātus un burkānus. Garāžā ir uzbūvējams rotaļu elektroauto, ko “uzlādē” saules paneļi, un tiem ir aizraujoša ieslēgšanas funkcija piedzīvojumu pilnām rotaļām.

Patiesi radoša būvēšana

Lai rotaļas katru reizi būtu kā no jauna, šo māju var uzbūvēt trīs dažādos veidos. Bērni var izveidot vienu lielu trīsstāvu māju, garu rotaļu ēku vai 2 mazākus mājokļus ar kopīgu dārzu.

  • Izglītojoša rotaļu māja. Rosini bērnu radošo, sociālo un emocionālo attīstību ar LEGO® DUPLO® Pilsēta komplektu “Trīs vienā” ģimenes māja" (10994) nebeidzamam celšanas priekam.
  • Visi laipni lūgti! Šajā komplektā ietilpst 7 figūras, tostarp mamma un tētis, 3 bērni un rotaļu kaķis un suns, kas nodrošina daudzus variantus lomu spēlēm.
  • Izspēlē reālo pasauli. Pirmsskolas vecuma bērni izspēlē ģimenes dzīvi – no naktsmiera līdz veselīga ēdiena gatavošanai virtuvē, dārzeņu audzēšanai un “elektriskā” rotaļu auto "Push&Go" uzlādēšanai garāžā.
  • Dāvana bērniem no 3 gadu vecuma. Pateicoties radošajām pārbūvēšanas iespējām un iedvesmojošajiem piederumiem, un jaukajām telpām, šis rotaļu mājoklis būs dāvana īpašā gadījumā bērniem, kam patīk spēlēt “mājās”.
  • Izmēri. Modeļa aptuvenie izmēri: augstums 36 cm, platums 35 cm, dziļums 21 cm. “Push&Go” auto izmēri: augstums 8 cm, garums 14 cm, platums 7 cm.
  • Košs rotaļu laiks. Šajā komplektā ir gaismas elements, ko mazuļiem ieslēgt un izslēgt, kad mājā pienācis gulētiešanas laiks (iekļautas trīs LR44 baterijas).
  • Digitālas būvēšanas instrukcijas. Lietotnē LEGO® Builder ir pieejama šajā komplektā iekļauto būvēšanas instrukciju digitāla versija.
  • Rotaļlietas, lai mācītos agrā vecumā. Visi LEGO® DUPLO® rotaļu komplekti ir meistarīgi veidoti ar krāsainiem, mazuļiem piemērotiem klucīšiem un radošām funkcijām, kas rosina brīvas, attīstošas izklaides un palīdz apgūt sociālās prasmes.
  • Kvalitatīvs produkts. Visas LEGO® DUPLO® būvēšanas rotaļlietas atbilst stingriem nozares kvalitātes standartiem. Mazajām rociņām ir viegli satvert, savienot un atvienot detaļas – un tā tas ir jau kopš 1969. gada.
  • Drošās rokās. LEGO® DUPLO® mazuļu komplektu klucīši un detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem bērnu drošības standartiem.

10994_lifestyle-64870b2c1acf8.jpg

Būvējama ēka, kurā bērniem mācīties un rotaļāties

Ienāc šajā ģimenes mājoklī, kurā laipni aicināti mazuļi, kuriem patīk spēlēties “mājās” un atveidot ikdienas ainas.

10994_hero-64870b44d61fa.jpg

Tikpat omulīga kā tava

Rosini radošas rotaļas, bērniem pētot istabas ar autentiskām detaļām, kas pazīstamas no viņu pašu mājām.

10994_inthebox-64870b57c4218.jpg

Reālās pasaules lomu spēles

LEGO® DUPLO® pilsētas rotaļu komplekti palīdz pirmsskolas vecuma bērniem izspēlēt apkārtējo pasauli (komplekti jāiegādājas atsevišķi).

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO DUPLO. 10994 LEGO® DUPLO Town “Trīs vienā” ģimenes māja - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 10994 LEGO® DUPLO Town “Trīs vienā” ģimenes māja – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

10994 LEGO® DUPLO Town “Trīs vienā” ģimenes māja

Kods: 4040101-6383
Svītrkods: 5702017417776
12749
14999
127,49 €
127,49 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs