+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Parts: 468
Vecums: 12+ gadi
Zīmols: LEGO ARCHITECTURE
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Londonas arhitektūras esence ietverta šajā lieliskajā komplektā, kur iedvesmojošā pilsētas siluetā izkārtojas leģendārā Nacionālā galerija, Nelsona kolonna, Londonas Acs, Bigbens (Elizabetes tornis) un Tauera tilts. Katras LEGO® celtnes būvēšana ir neatkārtojams un gandarījuma pilns piedzīvojums. Tajās izmantoti reālajam objektam atbilstoši krāsu toņi un ievēroti patiesie mērogi. Uz "flīzētās" pamatnes ir attēlota Temza, šim detalizētajam arhitektūras modelim piešķirot īpašu dimensiju un autentiskuma pieskaņu. Modelis atveido vienu no pasaules dinamiskākajām pilsētām, kur vērojama pārsteidzoša arhitektūras daudzveidība.

Godiniet Londonas arhitektūras daudzveidību ar šo detalizēto LEGO® klucīšu modeli. LEGO Architecture Skyline kolekcijas modeļi ir piemēroti novietošanai mājās un birojā; tie ir paredzēti visiem, kas interesējas par ceļošanu, arhitektūru, kultūru, vēsturi un dizainu. Katrs komplekts ir izgatavots atbilstoši mērogam, lai precīzi parādītu katras ēkas izmēru salīdzinājumā ar citām, un arī krāsa atbilst oriģinālā objekta krāsai. Šajā komplektā ir Nacionālā galerija, Nelsona kolonna, Londonas Acs, Bigbens (Elizabetes tornis) un Tauera tilts, un to papildina dekoratīva Londonas nosaukuma plāksnīte.

  • Londonas arhitektūra LEGO® Architecture interpretācijā.
  • Iekļauta Nacionālā galerija, Nelsona kolonna, Londonas Acs, Bigbens (Elizabetes tornis) un Tauera tilts.
  • Temza Londonā tiek attēlota ar caurspīdīgu flīzīšu pamatni.
  • Tauera tilts atveras, lai sveiktu ienākošo kuģi.
  • Iekļautajā bukletā ir informācija par katras ēkas projektētāju, arhitektūru un vēsturi, kā arī vēsturiski fakti par Londonu un tās arhitektūras mantojumu. (Tikai angļu valodā. Informāciju citās valodās var lejupielādēt vietnē LEGO.com/architecture.)
  • Iekļauta 4x32 būvpamatne ar dekoratīvu Londonas nosaukuma plāksnīti.
  • Atveidojiet pasaules skaistākās pilsētas ar LEGO® Architecture Skyline kolekciju.
  • LEGO® Architecture sērija slavina arhitektūras pasauli, izmantojot LEGO klucīšus; tā ir paredzēta visiem, kam patīk ceļošana, dizains, arhitektūra un vēsture.
  • Šajā komplektā ir vairāk nekā 460 LEGO® detaļas, un tas piedāvā vecumam atbilstošas būvēšanas iespējas bērniem vecumā no 12 gadiem.
  • Izmēri: augstums — 15 cm, platums — 28 cm un dziļums — 8 cm.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO ARCHITECTURE. 21034 LEGO® Architecture Londona - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 21034 LEGO® Architecture Londona – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

21034 LEGO® Architecture Londona

Kods: 4040101-2419
Svītrkods: 5702015865333
3713
5599
37,13 €
37,13 €
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs