+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 18+ gadi
Zīmols: LEGO IDEAS
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Notver priekpilno enerģiju, kas piemīt 21. gadsimta popa ikonām — RM, Jin, SUGA, j-hope, Jimin, V un Jung Kook — ar LEGO® Ideas BTS Dynamite (21339) mūzikas video komplektu. Tver būvēšanas prieku, lai atveidotu krāšņās ainas no platīna statusu sasniegušā singla “Dynamite” video. Izmanto disko, ierakstu veikalu, virtuļu veikalu, saldējuma busiņu un citus elementus LEGO klucīšu veidolā. Pievieno grupas dalībnieku LEGO minifigūras dažādās vietās vai uzliec viņus visus vienuviet uz skatuves, un pagriez ratu, lai redzētu viņus dejojam.
Gluži kā dziesmas “Dynamite” videoklipā
Lieliska ideja dāvanai tiem, kuri dievina BTS — šajā būvējamajā un demonstrējamajā modelī ir daudz autentisku detaļu, piemēram, BTS ieraksti ierakstu veikalā, uzbūvējamas palmas un basketbola grozs pie apgleznotas sienas. Instrukcijas meklē kastē un lietotnē LEGO Builder, lai skatītu tās ikvienā jautrās būvēšanas solī.
Jūties labi savā vidē
Iepazīsti LEGO komplektus pieaugušajiem — rūpīgi veidotu kolosālu modeļu kolekciju. Lai kādas arī būtu tavas aizraušanās, noteikti atradīsi būvēšanas projektu tieši sev.
  • LEGO® Ideas mūzikas videoklipa komplekts "BTS Dynamite” (21339) — Uzbūvē savu aizrautību ar BTS, atveidojot ainas no viņu vispasaules hīta “Dynamite” videoklipa ar šo būvējamo un demonstrējamo komplektu.
  • LEGO® minifigūras visu BTS grupas dalībnieku izskatā — RM, Jin, SUGA, j-hope, Jimin, V un Jung Kook minifigūras, katra no tām ar mikrofona elementu.
  • Uzbūvē ainas no videoklipa — LEGO® klucīši disko, ierakstu veikala un virtuļu veikala veidolā, katrs no tiem ar autentiskām detaļām, kā arī saldējuma busiņa, basketbola groza un divu palmu elementi.
  • Atveido BTS grupas deju — Novieto visas BTS minifigūras uz noņemamās skatuves un pagriez ratu, lai redzētu viņus dejojam kopā.
  • Jautra ideja dāvanai — Palutini sevi vai uzdāvini šo kolekcionējamo, 749 detaļu LEGO® Ideas komplektu dzimšanas dienā, citos svētkos vai kā pārsteiguma dāvanu tiem, kas dievina BTS, vai jebkuram aizrautīgam LEGO būvētājam.
  • Radīts būvēšanai un demonstrēšanai — Šis būvējamais modelis ir 14 cm augsts, 38 cm plats un 16 cm dziļš.
  • Instrukcijas soli pa solim — Komplektā ir iekļauts buklets ar ilustrētām pamācībām, stāsts par BTS un viņu vispasaules slavu, kā arī intervijas ar entuziastiem — komplekta dizaineriem — un LEGO® dizaineriem.
  • LEGO® fanu izvēle — Šis pieaugušajiem paredzētais būvējamais modelis ir daļa no LEGO Ideas modeļu klāsta, ko radījuši dizaineri-entuziasti, par kuriem balsojuši LEGO fani un ko saražojis uzņēmums LEGO Group.
  • Izcila kvalitāte — LEGO® klucīši atbilst stingriem nozares kvalitātes standartiem, lai tos varētu viegli un droši savienot, veidojot izturīgas būves.
  • Garantēta drošība — LEGO® detaļas ir rūpīgi pārbaudītas, lai nodrošinātu to atbilstību stingrajiem starptautiskajiem drošības standartiem.

21339_lifestyle-64e83a4a88428.jpg

Ideāls LEGO® komplekts tiem, kuriem patīk BTS

Izspēlē ainas no BTS hita videoklipa Dynamite ar šo LEGO® Ideas būvējamo un apskatei izliekamo modeli.

21339_hero-64e83a5b5d688.jpg

Spēlē kopā ar grupu!

Komplektā ir jautras LEGO® minifigūras — RM, Jin, SUGA, j-hope, Jimin, V un Jung Kook ar mikrofoniem.

21339_build-64e83a6aebbc6.jpg

Aizraujoša būvēšana

Kastē un lietotnē LEGO® Builder atrodamās vienkāršās instrukcijas palīdzēs katrā radošā piedzīvojuma solī.

21339_inthebox-64e83a7ddde0b.jpg

Uzbūvē savu aizraušanos ar BTS!

Šis LEGO® Ideas rotaļu komplekts ir fantastiska dāvana tiem, kuriem patīk BTS, lai veidotu savu saikni ar grupu.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO IDEAS. 21339 LEGO® Ideas BTS Dynamite - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 21339 LEGO® Ideas BTS Dynamite – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

21339 LEGO® Ideas BTS Dynamite

Kods: 4040101-6435
Svītrkods: 5702017417462
10199
11999
101,99 €
119,99 €
-15% pērkot 2 preces. Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs