+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 9+ gadi
Zīmols: LEGO CREATOR
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Uzvelc fantastiskā pirātu kuģa buras un pacel enkuru! Vēro apkārtni un meklē, kam uzbrukt, jo kuģa kravas nodalījums ir pavisam tukšs. Labajā pusē redzams kuģis! Pagriez lielgabalus īstajā virzienā un sagatavojies šaut: izskatās, ka tas kuģis varētu būt pilns ar vērtīgām lietām! Pēc šī piedzīvojuma pārbūvē kuģi par pirātu krodziņu vai noslēpumaino Galvaskausa salu. Ar šo "trīs vienā" komplektu garlaicīgi nebūs nekad!

Produkta īpašības:

  • LEGO Creator 3 in 1 komplekts "Pirātu kuģis"rosinās bērnus radoši rotaļāties, un tajā ir iekļauti 3 modeļi vienā komplektā: klasisks pirātu kuģis, vienkāršs pirātu krodziņš un noslēpumainā Galvaskausa sala. Būvē un pārbūvē, lai rotaļas nekad nebeigtos.
  • Bērni var ļaut vaļu savām būvēšanas prasmēm un radošumam ar šo neticami detalizēto rotaļu pirātu kuģi, iegriezties pirātu krodziņā, izpētīt Galvaskausa salu vai uzbūvēt pilnīgi jaunu modeli.
  • Šis komplekts piedāvā 3 LEGO Creator 3 in 1 modeļus: pirātu kuģi, pirātu krodziņu vai galvaskausa salu. Var rotaļāties ar katru modeli atsevišķi vai arī savienot tos ar citiem komplektiem. Komplektā ir arī 3 minifigūras vēl plašākām rotaļu iespējām.
  • Šis lieliskais komplekts patiks visiem radošu rotaļu un būvēšanas faniem. Reālistiskie pirātu kuģa, pirātu krodziņa un Galvaskausa salas modeļi būs lieliska Ziemassvētku, dzimšanas dienas vai svētku dāvana zēniem un meitenēm no 9 gadu vecuma.
  • Pirātu kuģa aptuvenie izmēri: augstums 37 cm, garums 46 cm, platums 19 cm
  • Nebeidzamas jautrības dzinējspēks būs bērna iztēle! Rotaļlietas bez baterijām palīdz veicināt bērnu patstāvīgas rotaļas un problēmu risināšanas prasmes, kā arī sniedz prieku par pašu radītajiem jaunajiem stāstiem.
  • Atver kārbu, un bērns var sākt būvēt kādu no trīs modeļiem, rotaļāties ar to un pēc tam pārbūvēt. Skaidras, vienkāršas instrukcijas palīdz bērniem veikli salikt modeli, lai viņi izjustu gandarījumu un radošu prieku.
  • Sniedz bērniem nebeidzamas iespējas attīstīt būvēšanas prasmes, rotaļājoties ar LEGO Creator 3 in 1 komplektiem. Šis kolosālais pirātu kuģa rotaļu komplekts piedāvā daudz būvēšanas iespēju, lai bērni varētu ļaut vaļu savai iztēlei.
  • LEGO būvēšanas klucīši atbilst visaugstākajiem nozares standartiem, tāpēc tie ir savienojami un saderīgi, tos vienmēr var viegli savienot un atvienot.
  • LEGO detaļas un klucīši tiek mesti, karsēti, spiesti, savīti un pārbaudīti, lai nodrošinātu ikviena bērniem paredzētā būvēšanas komplekta atbilstību visaugstākajiem drošības un kvalitātes standartiem pasaulē.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO CREATOR. 31109 LEGO® Creator Pirātu kuģis - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 31109 LEGO® Creator Pirātu kuģis – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

31109 LEGO® Creator Pirātu kuģis

Kods: 4040101-4649
Svītrkods: 5702016616354
9799
13999
97,99 €
97,99 €
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs