+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 8+ gadi
Zīmols: LEGO ICONS
Izcelsmes valsts: Bulgārija

Par preci

Uzdāvini svētkos ziedus, kas nekad nenovītīs — LEGO® Narcises (40747). Šajā komplektā ir 4 ziedi pasteļtoņos, un tas ir paredzēts zēniem un meitenēm no 8 gadu vecuma, kā arī pieaugušajiem faniem. Uzbūvējamais pušķis ietver 2 dzeltenas un 2 baltas narcises ar zaļiem kātiem un regulējamām lapām, kas rosina tās pielāgot pēc saviem ieskatiem. Kad ziedi gatavi, tos var izlikt apskatei vienus pašus vai apvienot ar citiem LEGO ziediem (jāiegādājas atsevišķi), lai izveidotu lielāku un krāšņāku buķeti.

  • Radoša dāvana svētkos. Lai ziedu mīļi no 8 gadu vecuma no klucīšiem uzbūvē buķeti ar LEGO® narcisēm un izliek tās apskatei kā ziedu dekoru.
  • Pavasara krāsas. Gluži kā īstas narcises, arī šie ziedi ir maigi dzeltenos un baltos toņos, un tiem ir zaļi kāti ar regulējamām lapām.
  • Izveido ziedu kompozīciju. Narcises var apvienot ar citiem ziedu komplektiem (jāiegādājas atsevišķi) un izveidot jau minēto LEGO® buķeti.
  • Svinīgas dāvanas ikvienam gadījumam. Uzbūvējamie ziedi ir saturīga dāvana bērniem, kā arī pieaugušajiem, kam patīk ziedi Valentīndienā vai Mātes dienā.
  • Izmēri. Komplektā ir 216 detaļas un katra narcise ir 30 cm augsta.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO ICONS. 40747 LEGO® Iconic Narcises - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 40747 LEGO® Iconic Narcises – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

40747 LEGO® Iconic Narcises

Kods: 4040101-6743
Svītrkods: 5702017606019
1274
1499
12,74 €
14,99 €
-15% pērkot 2 preces. Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs