+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 4+ gadi
Zīmols: LEGO FRIENDS
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Iepazīstini bērnus no 4 gadu vecuma ar kempinga priekiem, sarūpējot šo LEGO Friends komplektu "Brīvdienu kempinga brauciens" (41726). Mazie būvētāji var palīdzēt dabas mīļotājai Otumai un pilsētniecei Alijai vadīt automašīnu un furgonu uz piemērotāko vietu Hārtleikas pilsētas mežā. Bērni var noņemt jumtu un izpētīt tūristu furgona iekšpusi, turklāt komplektā ir daudz piederumu. Var izspēlēt dabas vērošanu un izlikties fotografējam reti sastopamo taureni ar kameru, bet pēc tam uzcept mīkstās pastilas uz ugunskura.
Mazo būvētāju iedvesmošana
Šajā LEGO komplektā, kas paredzēts bērniem no 4 gadu vecuma, ir iekļauts sākuma klucītis — izturīga pamatne, kas palīdz bērniem būvēt ar prieku. Dodies vienkāršā un intuitīvā būvēšanas piedzīvojumā kopā ar bērnu un lietotni LEGO Builder. Pietuvini un pagriez modeļus trīs dimensijās, saglabā modeļus un seko līdzi progresam.
Laipni lūdzam jaunajā Hārtleikas pilsētas paaudzē!
Bērni iegūst draugus un atklāj interesantas vietas LEGO Friends pasaulē, kur var ļauties radošām rotaļām un izspēlēt reālus piedzīvojumus.
  • Jautrība nometnē bērniem no 4 gadu vecuma. Iepazīstini bērnus ar LEGO būvēšanas pasauli, sarūpējot šo LEGO Friends būvēšanas rotaļu komplektu "Brīvdienu kempinga brauciens" (41726), kurā ir tūristu furgons ar pievienojamu automašīnu.
  • Iekļautas 2 minilellītes. Jautrajā tūrisma dāvanā iekļauti 2 LEGO Friends tēli, dabas mīļotāja Otuma un pilsētniece Alija, kā arī būvējams tūristu furgons ar noņemamu jumtu.
  • Rosini radoši rotaļāties. Šim LEGO Friends tūrisma komplektam ir dažādi piederumi,tostarp kamera, ugunskurs un mīkstās pastilas, lai bērni katru reizi varētu izspēlēt dažādus stāstus.
  • Dāvana iztēles uzkurināšanai. Vai meklē aizraujošas tūrisma dāvanas bērniem? Šis LEGO Friends rotaļu komplekts ir lieliska balva vai dāvana bērniem no 4 gadu vecuma, kuriem patīk tūrisms un daba.
  • Radīts tieši mazajām rociņām. Šīs LEGO Friends rotaļlietas aptuvenie izmēri: augstums 7 cm, platums 19 cm, dziļums 6 cm
  • Iedvesma mazajiem būvētājiem. Šajā komplektā iekļauts sākuma klucītis un“ātrās sākšanas” elementi, kas palīdz mazajiem būvētājiem veiksmīgi apgūt jaunās būvēšanas prasmes.
  • Intuitīvas instrukcijas. Lietotne LEGO Builder rāda tev un bērnam ceļu uz intuitīvu būvēšanas piedzīvojumu ar rīkiem, kas ļauj pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam.
  • Jauna Hārtleikas pilsētas paaudze. 2023. gada janvārī LEGO Friends pasaule kļuva plašāka, ieviešot jaunus tēlus un jaunas vietas, lai iedvesmotu uz jauniem lomu spēļu piedzīvojumiem.
  • Kvalitāte pirmajā vietā. Visas LEGO detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir savienojamas un saderīgas, lai būvēt būtu viegli.
  • Drošība ir galvenā. LEGO Friends klucīši un detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

41726_lifestyle-64213aa853206.jpg

Iepazīsties ar jauno Hārtleikas pilsētas paaudzi

Atklāj jauno LEGO Friends paaudzi, kurā bērni var iepazīt draudzību ar dažādu tēlu palīdzību.

41726_hero-64213abe24441.jpg

Stundām ilgas rotaļas kempingā

Ar auto, tūristu furgonu, ugunskuru, 2 minilelītēm un daudziem piederumiem šis komplekts ir radīts radošām rotaļām.

41726_build-64213acce413e.jpg

Kopā pavadīts laiks

Palīdzi bērnam attīstīt jaunas prasmes, kopīgi būvējot un rotaļājoties.

41726_inthebox-64213adeeff05.jpg
Iepazīsti jaunas draudzības
Iedvesmo bērnus radīt savus stāstus ar LEGO Friends komplektiem (jāiegādājas atsevišķi).
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO FRIENDS. 41726 LEGO® Friends Brīvdienu kempinga brauciens - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 41726 LEGO® Friends Brīvdienu kempinga brauciens – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

41726 LEGO® Friends Brīvdienu kempinga brauciens

Kods: 4040101-5986
Svītrkods: 5702017415024
1619
2699
16,19 €
26,99 €
* www.babycity.lv pirms akcijas bijusī standarta cena. Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs