+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 10+ gadi
Zīmols: LEGO TECHNIC
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Iedvesmo bērnus no 10 gadu vecuma izzināt inženierzinātnes un tehnoloģijas ar LEGO® Technic Kawasaki Ninja H2R Motocikla (42170) rotaļlietu. Šis būvēšanas komplekts zēniem un meitenēm detalizēti atspoguļo vienu no ātrākajiem sērijveida motocikliempasaulē – Kawasaki Ninja H2R.

Šis motocikla modelis bērniem ir būvēts mērogā 1:8 un tam ir stūrēšanas iekārta, balstiekārta, ātrumkārba ar 2 ātrumiem, 4 virzuļu dzinējs un turbokompresors. Īpašajam vējstikla elementam ir pielāgota apdare un abās degvie las tvertnes pusēs ir pa Kawasaki logotipam. Bērni ar prieku var atveidot iezīmes un rotaļāties ar dažādajām funkcijām, taču pēc tam uz statīva izlikt rotaļu modeli apskatei.

LEGO® Technic būvēšanas komplekti ietver reālistiskas detaļas, kas vieglisaprotamā veidā iepazīstina jaunos LEGO būvētājus ar inženierzinātnēm. Dod savam mazajam intuitīvu būvēšanas piedzīvojumu ar lietotni LEGO Builder, kurā viņi var tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, un sekot līdzi savam progresam.

  • Rotaļu motocikls, dāvana bērniem no 10 gadu vecuma. LEGO® Technic Kawasaki Ninja H2R motociklam ir daudz autentisku iezīmju, un tas ir gandarījumu nesošs būvēšanas projekts zēniem un meitenēm.
  • Motocikla modeļa komplekts mērogā 1:8. Radīts, pievēršot pārsteidzošu uzmanību detaļām, šis mērogotais Kawasaki rotaļu motocikls ietver atlokāmu kājiņu, lai bērni varētu izlikt savu kolekcionējamo modeli apskatei.
  • Daudz reālistisku detaļu. Iekļautas tādas funkcijas kā stūrēšana, balstiekārta, 2 ātrumu pārnesumkārba, 4 virzuļu dzinējs un turbokompresors.
  • Dekorēti elementi. Īpašajam vējstikla elementam ir pielāgota apdare un abās degvielas tvertnes pusēs ir pa Kawasaki logotipam.
  • Motocikls – dāvana bērniem. Šis modelis ir aizraujoša dāvana zēniem un meitenēm, kam patīk transportlīdzekļi un aizraujošas rotaļlietas.
  • Labs palīgs. Atklāj intuitīvas būvēšanas instrukcijas lietotnē LEGO Builder, kur būvētāji var tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, sekot līdzi progresam un saglabāt komplektus, veidojot jaunas prasmes.
  • Izmēri. Komplektā ir 643 detaļas, un modelis ir 17 cm augsts, 31 cm garš un 9 cm plats.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO TECHNIC. 42170 LEGO® Technic Kawasaki Ninja H2R Motocikls - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 42170 LEGO® Technic Kawasaki Ninja H2R Motocikls – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

42170 LEGO® Technic Kawasaki Ninja H2R Motocikls

Kods: 4040101-6997
Svītrkods: 5702017583556
8074
9499
80,74 €
94,99 €
-15% pērkot 2 preces. Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs