+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 7+ gadi
Zīmols: LEGO FRIENDS
Izcelsmes valsts: Bulgārija

Par preci

Bērni, kam patīk piedzīvojumu rotaļlietas, atklās daudz kā jauna ar šo LEGO® Friends Zvaigžņu vērotāju kempinga transportlīdzekļa (42603) rotaļlietu komplektu bērniem no 7 gadu vecuma. Tajā ir uzbūvējams rotaļu teleskops, 4x4 transportlīdzeklis ar kempinga treileri un telti, kas pati salokās, 2 minilellītes, suņa figūra un eža figūra.

Iedvesmo bērnus ar planētām un zvaigznēm radīt zvaigznājus, ar ko izrotāt fonu. Komplektā ir arī piederumi, kas palīdzēs radīt stāstus par draudzību, piemēram, krūzes, cepumi, suņu kārumi, binoklis, teleskops, kabatas lukturītis, elektroniskā planšete, papildu zvaigznes un dažādu planētu izdrukas ainas pielāgošanai.

Šis būvēšanas komplekts ir aizraujoša dāvana dzimšanas dienā vai citā īpašā gadījumā bērniem, kam patīk ar zinātni un pētīšanu saistītas rotaļlietas. Bērni var nodoties vieglam un intuitīvam būvēšanas piedzīvojumam ar lietotni LEGO® Builder. Tajā viņi var tuvināt un rotēt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi savam progresam.

  • Zvaigžņu vērotāju kempera rotaļu komplekts. Iekļauts uzbūvējams 4x4 transportlīdzeklis ar treileri un telti, rotaļu teleskops, 2 minilellītes, suns, ezis un daudz piederumu bērniem no 7 gadu vecuma.
  • Radi zvaigznājus. Bērni, kam patīk zinātnes izpētes rotaļlietas, no planētām un zvaigznēm radot pašiem savus zvaigznājus, ko ieraudzīt personāžiem.
  • 2 minilellītes un 2 dzīvnieku figūras. Komplektā ietilpst LEGO® Friends varones Nova un Alija, kā arī suņa un eža figūras, tāpēc radošās rotaļas var sākties uzreiz.
  • Piederumi lomu spēļu piedzīvojumiem. Komplektā ir rotaļu teleskops, krūzītes, binoklis, kabatas lukturītis, papildu zvaigznes un dažādu planētu izdrukas ainas pielāgošanai.
  • Ideja dāvanai bērniem. Šis komplekts ir aizraujoša dāvana dzimšanas dienā vai citos svētkos, vai kā pārsteigums bērniem un kosmosa entuziastiem.
  • Radošas būvēšanas rotaļlietas. Izpēti arī citus LEGO® Friends komplektus (jāiegādājas atsevišķi), kuros mazie būvētāji var atklāt dažādus personāžus, izspēlējot reālāsdzīves piedzīvojumus.
  • Komplekts ar 364 detaļām un 9 cm augstu, 11 cm garu un 6 cm platu 4x4 auto modeli.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO FRIENDS. 42603 LEGO® Friends Zvaigžņu Vērotāju Kempinga Transportlīdzeklis - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 42603 LEGO® Friends Zvaigžņu Vērotāju Kempinga Transportlīdzeklis – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

42603 LEGO® Friends Zvaigžņu Vērotāju Kempinga Transportlīdzeklis

Kods: 4040101-6749
Svītrkods: 5702017585192
2719
3199
27,19 €
31,99 €
-15% pērkot 2 preces. Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs