+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 8+ gadi
Zīmols: LEGO FRIENDS
Izcelsmes valsts: Bulgārija

Par preci

Iedvesmo mazos pētniekus uzzināt vairāk par kosmosu ar LEGO® Friends rotaļlietu "Marsa kosmosa bāze un raķete" (42605) meitenēm un zēniem no 8 gadu vecuma. Būvēšanas komplektā ir 3 minilellītes un kaķa figūra, kā arī raķete, izpētes visurgājējs, modulāra pētniecības bāze un zinātnes rotaļlietu piederumi.

Šis būvēšanas komplekts bērniem ir aizraujoša dzimšanas dienas dāvana topošajiem kosmosa ceļotājiem, kam patīk zinātne un tehnoloģijas. Bērni var iztēloties dzīvi uz Marsa, uzbūvējot raķeti un nogādājot varoņus izpētes bāzē. Modulārais dizains nozīmē to, ka bāzi var pielāgot, pārkārtojot tās daļas. Tajās ir dažādas zonas zinātnei, komunikācijai, pārtikas audzēšanai un atpūtai. Komplektā ir daudz piederumu un detaļu, kas rosinās rotaļas, piemēram, visurgājējs, drons un zinātniski rīki.

Komplektā ir īpašs gaisa slūžu elements, ar kuru bērni var pievienot arī citus saderīgus LEGO komplektus par kosmosa tēmu vēl aizraujošākiem kosmosa piedzīvojumiem (jāiegādājas atsevišķi).

  • LEGO Friends Marsa kosmosa bāze un raķete. Šī zinātnes un tehnoloģiju rotaļlieta ietver raķeti, izpētes bāzi un visurgājēju, un tā ir lieliska dāvana meitenēm un zēniem no 8 gadu vecuma, kam patīk kosmoss.
  • Uzbūvējamas kosmosa izpētes rotaļlietas. Bērni var uzbūvēt raķeti, visurgājēju un Marsa izpētes bāzi ar dažādiem moduļiem un būt gatavi rotaļām lomās, izspēlējot sarkanās planētas izpēti.
  • 3 minilellītes un kaķis. Šajā bērnu rotaļlietu komplektā ir Olīvija un Džulians – klasiski LEGO® Friends personāži, kuri ir izauguši un kļuvuši par kosmonautiem –, kā arī misijas komandiere Evelīna un kosmosa kaķa figūra.
  • Pielāgojama rotaļlieta. Šajā LEGO® komplektā ir modulāra izpētes bāze ar individuāliem dzīvošanas un pētniecības moduļiem, kurus var pārkārtot dažādos veidos, lai pielāgotu modeli.
  • LEGO® rotaļu piederumi. Piederumi un detaļas, kas rosina rotaļas lomās, ietver visurgājēju, dronu un zinātniskus rīkus, kas ļauj bērniem izspēlēt pašiem savu Marsa izpēti.
  • Dzimšanas dienas dāvana bērniem. Ar daudzām uzbūvējamām lietām un bagātīgu rotaļu iedvesmu šis būvēšanas komplekts ir lieliska dāvana dzimšanas dienā vai citos svētkos bērniem no 8 gadu vecuma.
  • Gaisa slūžas, ar ko pievienot citus modeļus. Komplektā ir īpašs gaisa slūžu elements, ar kuru bērni var pievienot arī citus saderīgus LEGO rotaļu komplektus vēl vairāk piedzīvojumiem (jāiegādājas atsevišķi).
  • Komplektā ir 981 detaļa un raķete, kas ir 20 cm augsta, 9 cm gara un 10 cm plata.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO FRIENDS. 42605 LEGO® Friends Marsa Kosmosa Bāze Un Raķete - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 42605 LEGO® Friends Marsa Kosmosa Bāze Un Raķete – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

42605 LEGO® Friends Marsa Kosmosa Bāze Un Raķete

Kods: 4040101-6751
Svītrkods: 5702017589282
8499
9999
84,99 €
99,99 €
-15% pērkot 2 preces. Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs