+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 6+ gadi
Zīmols: LEGO FRIENDS
Izcelsmes valsts: Bulgārija

Par preci

Iedvesmo radošām rotaļām ar LEGO® Friends Mobilās ceptuves pārtikas ratiņu (42606) rotaļu komplektu meitenēm un zēniem no 6 gadu vecuma. Bērni, kam patīk lomu spēles, var izdzīvot stāstu, kurā Alija apciemo rotaļu mobilās ceptuves ratiņus kopā ar suņuku Airu. Komplektā ir 2 minilellītes, suns, kaķis, ceptuves talismans un piederumi.

Šajā pārtikas rotaļu komplektā esošie piederumi palīdz bērniem radīt pašiem savus stāstus, palīdzot Džūlzam apkalpot pircējus no mazā rotaļu transportlīdzekļa. Piederumi ietver kruasānu, 2 mandeļu bezē, cepumus, cepumu kārbu, kafijas automātu, kafijas tasi, karsto šokolādi un tasi tējas, kā arī monētu un grāmatu Alijai, un kaulu Airai.

Atklāj vairāk dāvanu idejas LEGO Friends pasaulē bērniem, kam patīk gatavošanas rotaļlietas. Tajā ir daudz iespēju stāstu radīšanai un bērni var izspēlēt reālās dzīves piedzīvojumus. Šajā komplektā ir arī lietotne LEGO Builder, kas ved vieglā un intuitīvā būvēšanas piedzīvojumā. Te bērni var tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam.

  • LEGO® Friends Mobilās ceptuves pārtikas ratiņu komplekts. Ietvertas 2 minilellītes, suņa figūra, ratiņi un daudz rotaļu cepšanas piederumu meitenēm un zēniem no 6 gadu vecuma.
  • Ripināmi ratiņi. Bērni ieliek Džūlzu mobilo ēdiena ratiņu vadītāja sēdeklī un iestumj transportlīdzekli vajadzīgajā vietā, un tad izspēlē stāstu, kurā Džūlzs stāv aiz letes un apkalpo klientus.
  • 2 minilellītes. Komplektā ir LEGO® Friends Alijas un Džūlza minilellītes, kā arī suņa figūra, tāpēc radošas rotaļas var sākt uzreiz.
  • Bērnu rotaļu pārtikas piederumi. Komplektā ir kruasāns, 2 mandeļu bezē, cepumi, cepumu trauks, kafijas automāts, kafijas tase, karstā šokolāde, krūze, tējas tase, monēta, grāmata un kauls.
  • Ideja dāvanai bērniem. Šis komplekts ir lieliska dāvana dzimšanas dienā vai citos svētkos meitenēm un zēniem, kam patīk pārtikas rotaļu komplekti un ēst gatavošanas rotaļas.
  • LEGO® Friends komplekti. Izpēti arī citas radošās būvēšanas rotaļlietas bērniem LEGO Friends klāstā (jāiegādājas atsevišķi), kur mazie būvētāji var atklāt dažādus varoņus, izspēlējot reālās dzīves piedzīvojumus.
  • Izmēri. Komplektā ir 125 detaļas un ratiņi, kas ir 6 cm augsti, 8 cm gari un 4 cm plati.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO FRIENDS. 42606 LEGO® Friends Mobilās Ceptuves Pārtikas Ratiņi - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 42606 LEGO® Friends Mobilās Ceptuves Pārtikas Ratiņi – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

42606 LEGO® Friends Mobilās Ceptuves Pārtikas Ratiņi

Kods: 4040101-6752
Svītrkods: 5702017567303
849
999
8,49 €
9,99 €
-15% pērkot 2 preces. Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs