+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 6+ gadi
Zīmols: LEGO FRIENDS
Izcelsmes valsts: Bulgārija

Par preci

Šī ir aizraujoša dāvana meitenēm un zēniem no 6 gadu vecuma, kam patīk ar dziedāšanu saistītas rotaļlietas un imitācijas spēles. LEGO® Friends Karaoke mūzikas ballīte ietver skatuvi, kas griežas, mikrofonus, atpūtas zonu un rotaļu dzērienu automātu, lai bērni varētu izstāstīt stāstu par dzimšanas dienas karaoke ballīti. Tajā ir 2 LEGO Friends varones ar papildu sejām, ko uzlikt, kamēr viņas dzied, gekona figūra un daudz piederumu.

Šis būvēšanas komplekts iedzīvina lomu spēles – bērni izspēlē Liannas dzimšanas dienas ballīti. Izmantojot zobratu, viņi var likt skatuvei griezties un iztēloties, ka varones dzied ar mikrofoniem un papildu sejām. Stāstam turpinoties, ir laiks paņemt pauzi un draudzenes bauda dzērienus un kēksiņus. Nova ir atnesusi Liannai aizraujošu dāvanu dzimšanas dienā, kuru bērni var iekļaut iztēles bagātajās rotaļās.

Atklāj vēl vairāk bērnu rotaļlietu LEGO Friends pasaulē, kurā ir daudz iespēju izstāstīt stāstus, bērniem izspēlējot reālās dzīves piedzīvojumus.

  • Izspēlē aizraujošu karaoke ballīti. LEGO® Friends Karaoke mūzikas ballītes rotaļlieta meitenēm un zēniem no 6 gadu vecuma ar 2 minilellītēm, rotaļu gekona figūru un skatuvi, kas griežas, un daudziem piederumiem.
  • Skatuve, kas griežas. Šis bērnu būvēšanas komplekts ietver skatuvi, kas griežas, tādēļ bērni var izspēlēt draudzības stāstu – Liannas dzimšanas dienas ballīti – kurā varones viena pēc otras uzstājas.
  • 2 minilellītes. Komplektā ir LEGO® Friends varones Nova un Lianna ar papildu sejām, kā arī gekona figūra, lai radošās rotaļas varētu sākties uzreiz.
  • Piederumi stāstu veidošanai. Komplektā ir mikrofoni, dzērieni, kēksiņi, dāvana, šokolāde, ziedi, biļetes un baloni.
  • Ideja dāvanai bērniem. Šis komplekts ir lieliska svētku dāvana meitenēm un zēniem, kam patīk ar dziedāšanu saistītas rotaļas lomās.
  • Būvēšanas komplekti radošiem bērniem. Izpēti vēl vairāk aizraujošu rotaļlietu šajā klāstā (jāiegādājas atsevišķi) un rosini radošus piedzīvojumus mazajiem būvētājiem.
  • Izmēri. Komplektā ir 196 detaļas, un karaoke skatuve ir 8 cm augsta, 16 cm plata un 10 cm dziļa.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO FRIENDS. 42610 LEGO® Friends Karaoke Mūzikas Ballīte - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 42610 LEGO® Friends Karaoke Mūzikas Ballīte – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

42610 LEGO® Friends Karaoke Mūzikas Ballīte

Kods: 4040101-6756
Svītrkods: 5702017589312
1699
1999
16,99 €
19,99 €
-15% pērkot 2 preces. Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs