+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 6+ gadi
Zīmols: LEGO FRIENDS
Izcelsmes valsts: Bulgārija

Par preci

Radošas rotaļas ir ļoti jautras ar šo LEGO® Friends Fermas dzīvnieku rezervāta (42617) rotaļu komplektu meitenēm un zēniem no 6 gadu vecuma. Bērni var radīt paši savus stāstus, novācot dārzeņus, pagatavojot zemeņu želeju un rūpējoties par dzīvniekiem. Komplektā ir 3 figūras, kas rosinās draudzīgas rotaļas, kā arī kaza, govs, vista un 2 cālīši. Atverot māju, ieraudzīsi vairākas atsevišķas zonas rotaļu dzīvniekiem.

Šajā komplektā ir uzbūvējama rotaļu ferma, traktors un vējdzirnavas. Vējdzirnavām ir aizraujoša funkcija, kas virza tukšās burciņas automātā un piepilda ar želeju. Iekļauti tādi piederumi kā burkāni, zemenes, burciņas, siena dakša, birste, lāpsta, olas, siena gubas un lukturis. Būvēšanas komplekts ir lieliska ideja dāvanai vai pārsteigumam īpašā brīdī bērniem, kuriem patīk rotaļas lomās.

Šis fermas dzīvnieku rotaļu komplekts ietver arī lietotni LEGO Builder, kas pavadīs bērnus intuitīvā būvēšanas piedzīvojumā, ļaujot viņiem tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi savam progresam.

  • Lauku dzīvnieku rotaļu komplekts ar figūrām. Šī lauku saimniecības aina meitenēm un zēniem no 6 gadu vecuma ietver 2 minilellītes, 1 mikrolellīti, kazu, govi, vistu un 2 cālīšus, kā arī vējdzirnavas un traktoru.
  • Padari lauku darbus. Rosini radošumu ar šo lomu spēļu rotaļlietu – bērni palīdzēs LEGO® Friends varoņiem novākt dārzeņus, rūpēties par dzīvniekiem un pagatavot zemeņu želeju.
  • 3 varoņi un 5 dzīvnieku figūras. Dzīvnieku rotaļu komplekts iever 3 LEGO® Friends varoņus, kā arī 5 lauku sētas dzīvnieku figūras, tādēļ radošas rotaļas var sākties uzreiz.
  • Daudz piederumu. Šajā bērnu rotaļlietā ir tādi piederumi kā burkāni, zemenes, burciņas, siena dakša, birste, slota, lāpsta, olas, siena guba un lukturis.
  • Ideja dāvanai bērniem. Šis LEGO® Friends komplekts meitenēm un zēniem ir aizraujoša dāvana svētkos vai negaidīts pārsteigums, kas pārsteigs mazos dzīvnieku mīļus un LEGO rotaļlietu entuziastus.
  • Vēl vairāk prieka mazajiem būvētājiem. Izpēti arī citus komplektus LEGO® Friends klāstā (jāiegādājas atsevišķi) un atklāj vairāk stāstu stāstīšanas jautrības un radošu piedzīvojumu.
  • Labs palīgs. Atklāj intuitīvas būvēšanas instrukcijas lietotnē LEGO® Builder, kur būvētāji var tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, sekot līdzi progresam un saglabāt komplektus, veidojot jaunas prasmes.
  • Šajā komplektā ir 489 detaļas, un tas ir 14 cm augsts, 21 cm plats un 23 cm dziļš.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO FRIENDS. 42617 LEGO® Friends Fermas Dzīvnieku Rezervāts - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 42617 LEGO® Friends Fermas Dzīvnieku Rezervāts – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

42617 LEGO® Friends Fermas Dzīvnieku Rezervāts

Kods: 4040101-6760
Svītrkods: 5702017589374
5354
6299
53,54 €
62,99 €
-15% pērkot 2 preces. Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs