+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 7+ gadi
Zīmols: LEGO FRIENDS
Izcelsmes valsts: Bulgārija

Par preci

Radošas rotaļas uzņem apgriezienus ar šo LEGO® Friends Olija un Peislijas ģimenes māju (42620) rotaļlietu komplekts meitenēm un zēniem no 7 gadu vecuma. Leļļu mājas ģimenes komplekts ļauj bērniem izzināt draudzību kaimiņu Olija un Peislijas starpā, un tajā iekļautas 5 minilellītes, mikrolellīte, 2 dzīvnieku figūras un piederumi.

Šajā uzbūvējamajā leļļu mājas komplektā ietilpst Olija un Peislijas divstāvu mājas, kā arī mājiņa kokā starp tām. Olija mājā ir mājīga dzīvojamā zona ar piederumiem tējas pauzei, kā arī vannas istaba pirmajā stāvā. Olija istabā ir gulta un ēdiena bļodiņa kaķim, kā arī naktsskapītis un Olija modes zīmējumu kolekcija.

Peislijas mājā ir ģimenes virtuve ar pusdienu galdu, plīti un ledusskapi ar ēdiena piederumiem. Otrajā stāvā ir guļamistaba, kuru Peislija dala ar savu jaunāko māsu. Te viņa tur savu ģitāru un draugu foto. Šis komplekts ir radoša ideja dāvanai bērniem, kam patīk aizraujošas, ģimeniskas rotaļlietas un rotaļas lomās.

  • Ģimeņu leļļu māju komplekts. LEGO® Friends Olija un Peislijas ģimenes māju komplekts dod stundām ilgas, radošas rotaļas meitenēm un zēniem no 7 gadu vecuma, kam patīk būvēt un rotaļāties ar rotaļu mājām.
  • 2 mājas un māja kokā. Šī būvēšanas rotaļlieta bērniem ietver 2 divstāvu mājas ar daudzām interjera un apdares detaļām, kā arī mājiņu kokā, kur varoņiem pavadīt laiku.
  • 8 LEGO® Friends personāži. Iekļautas 5 minilellītes, mikrolellīte, 2 dzīvnieku figūras un daudz piederumu, kas rosinās dažādusdraudzības stāstus.
  • Lomu spēļu rotaļlieta ar daudziem piederumiem. Komplektā ir piederumi, kas rosinās dažādu stāstu tapšanu par ģimenēm un draudzību, tostarp ģitāra, zīmējumi un virtuves/pusdienu elementi.
  • Rotaļlieta bērniem, kam patīk rotaļas lomās. Šis LEGO® Friends komplekts ir radoša dāvana meitenēm un zēniem no 7 gadu vecuma.
  • Labs palīgs. Atklāj intuitīvas būvēšanas instrukcijas lietotnē LEGO® Builder, kur būvētāji var tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, sekot līdzi progresam un saglabāt komplektus, veidojot jaunas prasmes.
  • Radi stāstus par draudzību. Izpēti arī citus komplektus LEGO® Friends klāstā, kuros bērni var draudzēties un atklāt aizraujošas vietas, izspēlējot reālās dzīves piedzīvojumus.
  • Izmēri. Šajā komplektā ir 1126 detaļas, un tas ir 19 cm augsts, 46 cm plats un 23 cm dziļš.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO FRIENDS. 42620 LEGO® Friends Olija Un Peislijas Ģimenes Mājas - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 42620 LEGO® Friends Olija Un Peislijas Ģimenes Mājas – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

42620 LEGO® Friends Olija Un Peislijas Ģimenes Mājas

Kods: 4040101-6762
Svītrkods: 5702017567310
9349
10999
93,49 €
109,99 €
-15% pērkot 2 preces. Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs