+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 4+ gadi
Zīmols: LEGO FRIENDS
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Laidies stundām ilgās, radošās rotaļās ar šo LEGO® Friends Zirgu un poniju treilera (42634) rotaļu komplektu meitenēm un zēniem no 4 gadu vecuma. Bērni, kam patīk imitācijas spēles, var iemācīties uzbūvēt auto un treileru un tad radīt piedzīvojumus draudzenēm Liannai un Zojai.

Šī radošā dāvana par dzīvnieku tēmu ietver zirgu Liannai un poniju Zojai, kā arī piederumus lomu spēļu rosināšanai. Bērni var palīdzēt varonēm izsukāt dzīvniekus un sagatavot tos izjādei. Draudzenes mežā atrod nogāztu koku, kas zirgam un ponijam ir šķērslis, kuram jāpārlec pāri. Pēc aizraujošas izjādes draudzenes pabaro zirgus ar gardiem burkāniem.

LEGO 4+ komplekti ir veidoti, lai dotu bērniem aizraujošu būvēšanas pieredzi ar būvēšanas blokiem. Iekļauts noderīgs sākuma klucītis – izturīga pamatne, uz kuras bērni var uzbūvēt ainu. Dodies intuitīvā būvēšanas piedzīvojumā kopā ar bērniem un lietotni LEGO Builder, kur modeļus var tuvināt un grozīt trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam.

  • Rotaļlietu komplekts ar zirga figūru. Šis komplekts meitenēm un zēniem no 4 gadu vecuma ietver uzbūvējamu auto un zirgu treileru, Liannas un Zojas minilellītes, zirga figūru, ponija figūru un piederumus.
  • Uzbūvējama rotaļlieta bērniem no 4 gadu vecuma. Bērni, kuri mācās būvēt, var sākt ar šo rotaļu zirga treilera komplektu, kas paredzēts jaunajiem būvētājiem no 4 gadu vecuma.
  • 4 LEGO® Friends personāži. Šī radošā dāvana bērniem ietver Liannas un Zojas rotaļu figūras, kā arī zirgu un poniju, tāpēc bērni var stundām ilgi nodoties imitācijas rotaļām, radot jaunus piedzīvojumus.
  • Lomu spēļu rotaļlieta ar piederumiem. Komplektā ir daudz piederumu, kas rosinās rotaļas, tostarp sedli, burkāns, ābols, birste un lenta.
  • Dāvana bērniem, kam patīk dzīvnieki un daba. Šis komplekts ir lieliska dāvana svētkos vai vienkārši tāpat bērniem, kam patīk radīt stāstus par dzīvnieku kopšanu un dabu.
  • Atklāj vairāk būvēšanas komplektu bērniem. Izpēti citus komplektus LEGO® Friends klāstā, jāiegādājas atsevišķi.
  • Izmēri. Kad auto un treilers ir savienoti, tie kopā ir 5 cm augsti, 24 cm gari un 5 cm plati, un komplekts sastāv no 105 detaļām.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO FRIENDS. 42634 LEGO® Friends Zirgu Un Poniju Treilers - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 42634 LEGO® Friends Zirgu Un Poniju Treilers – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

42634 LEGO® Friends Zirgu Un Poniju Treilers

Kods: 4040101-6766
Svītrkods: 5702017568782
1699
1999
16,99 €
19,99 €
-15% pērkot 2 preces. Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs