+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 4+ gadi
Zīmols: LEGO CITY
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

LEGO® City Zaļš sacīkšu auto (60399) atver durvis uz radošu rotaļu pasauli bērniem no 4 gadu vecuma. Gatavojies uzmundrināt savu mazo sacīkšu braucēju un kopā izjust rotaļu laika maģiju ar šo LEGO sacīkšu auto rotaļlietu, kam ir sportiskas riepas un aizraujošs aizmugurējais spoilers. Komplektā ir iekļautas arī fotogrāfa un sacīkšu pilota minifigūras, kā arī uzvarētāja trofeja iztēli raisošu stāstu veidošanai.

Šis viegli uzbūvējamais rotaļu auto komplekts ir aizraujoša dāvana bērniem no 4 gadu vecuma. Tajā ir iekļauts LEGO sākuma klucītis, pamācība ar attēliem un 3D instrukcijas lietotnē LEGO Builder – digitālā būvēšanas palīgā ar intuitīviem rīkiem, kas palīdz bērniem būvēšanas procesā tuvināt un grozīt, un vizualizēt modeļus no visiem leņķiem.

LEGO® City rotaļu komplekti ieliek bērnus piedzīvojumu centrā ar reālistiskiem transportlīdzekļiem, detalizētām ainām un iedvesmojošiem tēliem, kas dod neierobežotas, iztēli rosinošas rotaļas. Apvieno šo rotaļlietu ar citiem komplektiem no LEGO City klāsta (jāiegādājas atsevišķi) un nokļūsti bezgalīgu rotaļu iespēju pasaulē.

  • Sacīkšu auto rotaļlieta bērniem no 4 gadu vecuma. Lai sākas sacīkšu prieks ar LEGO® City Zaļā sacīkšu auto rotaļu komplektu, kurā ir uzbūvējams rotaļu auto iztēles bagātām rotaļām.
  • Kas atrodas kārbā? Fotogrāfa un sacīkšu pilota minifigūras, uzvarētāja trofeja, kā arī viss, kas tavam mazajam būvētājam nepieciešams, lai uzbūvētu rotaļu sacīkšu auto.
  • Lai vadību pārņem iztēle. Ieliec LEGO® sacīkšu auto pilota minifigūru kabīnē un atklāj radošu rotaļu un stāstu veidošanas pasauli.
  • Paredzēts mazākajiem būvētājiem. Šajā 4+ LEGO® auto būvēšanas rotaļlietā ir iekļauts sākuma klucīša elements, vienkārša ilustrēta būvēšanas pamācība un digitāls 3D palīgs, kas pieejams lietotnē LEGO Builder.
  • LEGO® dāvana zēniem un meitenēm. Šis rotaļu sacīkšu autobūs lieliska dāvana auto entuziastiem un aizraujošu rotaļu transportlīdzekļu faniem
  • Rotaļas bez robežām. Atklāj vēl vairāk jautrības un piedzīvojumu, savienojot šo komplektu ar citiem no LEGO® City klāsta (jāiegādājas atsevišķi).
  • Padari mācīšanos jautru. LEGO® City būvēšanas rotaļlietas palīdz bērniem attīstīt pārliecību par sevi un dzīvē noderīgas prasmes ar atvērtām un radošām rotaļām.
  • Izmēri. Šajā LEGO® City komplektā ar 56 detaļām ir rotaļu auto, kas ir 3 cm augsts, 11 cm garš un 5 cm plats.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO CITY. 60399 LEGO® City Zaļš Sacīkšu Auto - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 60399 LEGO® City Zaļš Sacīkšu Auto – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

60399 LEGO® City Zaļš Sacīkšu Auto

Kods: 4040101-6771
Svītrkods: 5702017566726
849
999
8,49 €
9,99 €
-15% pērkot 2 preces. Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs