+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 5+ gadi
Zīmols: LEGO CITY
Izcelsmes valsts: Bulgārija

Par preci

Vai meklē saistošu rotaļlietu komplektu bērniem no 5 gadu vecuma? LEGO® City Zilais monstru vāģis (60402) ir lieliska izvēle. Šis raupjo bezceļu transportlīdzeklis var lepoties ar lielām gumijas riepām un izturīgu dizainu, kas panes piedzīvojumiembagātas rotaļas. Mazais būs sajūsmā, braukājot un veicot drosmīgus manevrus ar šo lielisko rotaļlietu, kas ietver arī vadītāja minifigūru iztēli raisošām rotaļām lomās.

Šis rotaļu monstru vāģis ir lielisks ne tikai rotaļām. Bērni var izbaudīt aizraujoš u būvēšanas pieredzi ar viegli uztveramu drukātu pamācību un pakāpeniskām instrukcijām lietotnē LEGO Builder. Šajā intuitīvajā būvēšanas palīgā bērni var tuvināt un grozīt modeļus no visiem leņķiem, sekot līdzi būvēšanas procesam, kā arī izpētīt un saglabāt virtuālos rotaļu komplektus.

Tava pilsēta – robežu nav! LEGO City komplektos bērni var izspēlēt paši savus iedomu piedzīvojumus, vai tā būtu pacelšanās debesīs, sacenšanās trasēs, dzīšanās pakaļ noziedzniekiem vai liesmu dzēšana. Apvieno šo komplektu ar citiem no LEGO City klāsta (jāiegādājas atsevišķi) vēl lielākai jautrībai.

  • Monstru vāģa būvēšanas komplekts. Bērni var radīt iespaidīgus braukšanas šovus ar šo LEGO® City Zilā monstru vāģa rotaļlietu komplektu bezceļu piedzīvojumiem.
  • Kas ir šajā rotaļlietu komplektā? Viss, kas bērniem nepieciešams, lai uzbūvētu zilu monstru vāģi un vadītāja minifigūra.
  • Saistoša rotaļlieta. Bērni var ielikt vadītāja minifigūru rotaļu monstru vāģa kabīnē un doties ceļā izpildīt aizraujošus trikus.
  • Iekļauta interaktīva pamācība. Atklāj lietotni LEGO® Builder, kurā bērni var tuvināt un grozīt komplektus trīs dimensijās, sekot līdzi būvēšanas progresam un saglabāt virtuālus rotaļu komplektus.
  • Aizraujoša dāvana visiem gadījumiem. Šis monstru vāģa sacīkšu komplekts ir lieliska pārsteiguma dāvana bērniem un nebeidzamu sacīkšu faniem no 5 gadu vecuma.
  • Radošas rotaļas bez robežām. Atklāj vēl vairāk jautrības un piedzīvojumu, savienojot šo komplektu ar citiem no LEGO® City klāsta (jāiegādājas atsevišķi).
  • Pilsēta bez robežām. LEGO® City ir vieta, kur bērni var ļaut vaļu neierobežotai iztēlei – ar ēkām, transportlīdzekļiem un iedzīvotājiem, kas motivē būvēt, radīt, pētīt un rotaļāties.
  • Izmēri. Monstru vāģa modelis sastāv no 148 detaļām, un tas ir 9 cm augsts, 13 cm garš un 10 cm plats.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO CITY. 60402 LEGO® City Zils Monstru Vāģis - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 60402 LEGO® City Zils Monstru Vāģis – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

60402 LEGO® City Zils Monstru Vāģis

Kods: 4040101-6774
Svītrkods: 5702017566757
1274
1499
12,74 €
14,99 €
-15% pērkot 2 preces. Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs