+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 6+ gadi
Zīmols: LEGO CITY
Izcelsmes valsts: Bulgārija

Par preci

Lai prieks uzņem apgriezienus ar šo LEGO® City sacīkšu auto un auto pārvadātāja (60406) rotaļu komplektu, kas ir lieliska dāvana, lai rosinātu bērnu interesi par rotaļu auto un kravas auto. Šis komplekts ir radīts bērniem no 6 gadu vecuma un ietver sacīkšu kravas auto ar funkcionālu rampu uzbraukšanai, un aizraujošu sacīkšu auto ar pazeminātu piekari, kā arī sacīkšu pilota un kravas auto vadītāja minifigūras piedzīvojumu un aizraujošu stāstu realizēšanai.

Šis sacīkšu auto un auto pārvadātāja komplekts ietver viegli uztveramu drukātu pamācību un pakāpeniskas instrukcijas LEGO Builder lietotnē. Tajā bērni būvēšanas laikā var tuvināt un grozīt modeļus no visiem leņķiem.

Bērni visapkārt redz aizraujošus transportlīdzekļus un mašīnas, un ar LEGO City Vareno transportlīdzekļu sērijas būvēšanas komplektiem viņi var tos izpētīt tuvplānā, iepazīstot reālistiskus modeļus un jautrus tēlus, kuri iedvesmos brīvām, radošām rotaļām.

  • Rotaļu autopārvadātājs. Sacīkšu auto un kravas auto fani var nodoties stundām ilgām rotaļām ar šo LEGO® City sacīkšu auto un auto pārvadātāja būvēšanas komplektu bērniem no 6 gadu vecuma.
  • Kas ir šajā būvēšanas komplektā? Viss, kas bērniem vajadzīgs, lai uzbūvētu rotaļu sacīkšu kravas auto, vieglo sacīkšu auto un 2 vadītāju minifigūras aizraujošām rotaļām lomās.
  • LEGO® autopārvadātāja modelītis. Bērni var nolaist sacīkšu kravas auto rampu, lai uz tās izbrauktu sacīkšu auto, un doties uz tuvāko sacīkšu trasi aizraujošā kravas un vieglā auto piedzīvojumā.
  • Rotaļlietas būvēšanas komplekts ar interaktīvu pamācību. Atklāj lietotni LEGO® Builder, kurā bērni var tuvināt un grozīt komplektus trīs dimensijās, sekot līdzi būvēšanas progresam un saglabāt virtuālus rotaļu komplektus.
  • Aizraujoša dāvana bērniem. Iepriecini savu mazo varoni ar šo auto būvēšanas komplektu zēniem un meitenēm no 6 gadu vecuma, kam patīk sacīkšu auto un kravas auto.
  • Krāj un apvieno. Ļauj vaļu jautrībai un piedzīvojumiem,apvienojot šo komplektu ar citiem no LEGO® City klāsta (jāiegādājas atsevišķi).
  • Rotaļas bez robežām. LEGO® City ir vieta, kur bērni var ļaut vaļu plašajai iztēlei – ar ēkām, transportlīdzekļiem un iedzīvotājiem, kas motivē būvēt, radīt, pētīt un rotaļāties.
  • Izmēri. Šajā 328 detaļu rotaļu komplektā ietilpstošais pārvadātājs ir 7 cm augsts, 17 cm garš un 6 cm plats.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO CITY. 60406 LEGO® City Sacīkšu Auto Un Auto Pārvadātājs - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 60406 LEGO® City Sacīkšu Auto Un Auto Pārvadātājs – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

60406 LEGO® City Sacīkšu Auto Un Auto Pārvadātājs

Kods: 4040101-6778
Svītrkods: 5702017567495
2099
2999
20,99 €
29,99 €
-30% noteiktām LEGO precēm ar One Family karti
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs