+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 5+ gadi
Zīmols: LEGO CITY
Izcelsmes valsts: Bulgārija

Par preci

Aizsūti bērnu iztēli debesīs ar LEGO® City Ugunsdzēsēju glābšanas helikopteru (60411) bērniem no 5 gadu vecuma, ar 2 LEGO ūdens elementu palaidējiem, grozāmiem rotoriem un interesantu kabīni ugunsdzēsēja pilota minifigūrai. Iepriecini savu mazo varoni ar spraigiem ugunsdzēšanas un glābšanas piedzīvojumiem šajā jautrajā rotaļu komplektā.

Aizved bērnus intuitīvā būvēšanas ceļojumā ar lietotni LEGO Builder. Tajā viņi var izpētīt un saglabāt rotaļlietu komplektus, sekot līdzi savam būvēšanas procesam un būvēšanas laikā tuvināt un apskatīt modeļus no visām pusēm.

LEGO® City būvēšanas komplekti piedāvā reālistiskus transportlīdzekļus, ēkas ar dažādām funkcijām un iedvesmojošus varoņus iztēles bagātām rotaļām bez ierobežojumiem. Bērni var pievienot šo rotaļu ugunsdzēsēju helikopteru citiem komplektiem (jāiegādājas atsevišķi) LEGO City klāstā vēl aizraujošākiem piedzīvojumiem.

  • Rotaļu ugunsdzēsēju helikopters bērniem no 5 gadu vecuma. LEGO® City Ugunsdzēsēju helikoptera būvēšanas komplekts spraigiem ugunsdzēšanas piedzīvojumiem.
  • Kas ir būvēšanas komplektā? Tajā iekļauts viss, kas bērniem nepieciešams, lai uzbūvētu rotaļu ugunsdzēsēju helikopteru, un ugunsdzēsēja pilota minifigūra.
  • Iztēles bagātas rotaļas. Bērni var ielikt pilotu atveramā kabīnē, griezt rotorus un palaist LEGO® ūdens elementus no helikoptera rotaļu ūdens metējiem.
  • Rotaļu helikoptera būvēšanas komplekts ar interaktīvu pamācību. Atklāj lietotni LEGO® Builder, kurā bērni var tuvināt un grozīt komplektus trīs dimensijās, sekot līdzi būvēšanas progresam un saglabāt virtuālus rotaļu komplektus.
  • Maza LEGO® dāvana bērniem no 5 gadu vecuma, kam patīk radošas rotaļas. Iepriecini savu mazo varoni ar šo aizraujošo ugunsdzēsēju glābšanas helikoptera rotaļu komplektu piedzīvojumu faniem.
  • Bezgalīgas rotaļu iespējas. Bērni iepazīst vairāk jautrības un piedzīvojumu, pievienojot šo komplektu citiem (jāiegādājas atsevišķi) no LEGO® City Ugunsdzēsēju klāsta.
  • Pilsēta bez robežām. LEGO® City ir vieta, kur bērni var ļaut vaļu plašajai iztēlei — ar ēkām, transportlīdzekļiem un iedzīvotājiem, kas motivē būvēt, radīt, pētīt un rotaļāties.
  • Izmēri. Helikopteramodelis ar 85 detaļām ir 9 cm augsts, 22 cm garš un 6 cm plats.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO CITY. 60411 LEGO® City Ugunsdzēsēju Glābšanas Helikopters - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 60411 LEGO® City Ugunsdzēsēju Glābšanas Helikopters – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

60411 LEGO® City Ugunsdzēsēju Glābšanas Helikopters

Kods: 4040101-6780
Svītrkods: 5702017582931
849
999
8,49 €
9,99 €
-15% pērkot 2 preces. Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs