+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 7+ gadi
Zīmols: LEGO CITY
Izcelsmes valsts: Bulgārija

Par preci

Izmeklēt pēdas, ko atstājuši bēgoši noziedznieki, ir darbs, ko veic rotaļu LEGO® City Policijas mobilās kriminālās laboratorijas kravas automašīnas (60418) policisti. Šajā rotaļu komplektā bērniem no 7 gadu vecuma iekļauta rotaļu kravas automašīna, kas atveras, atklājot divu līmeņu kriminālo laboratoriju ar darba vietām, karti, CCTV ekrāniem, mikroskopu, kafijas automātu un cietumu. Komplektā ietilpst arī kriminālistikas aina un noziedznieku kvadracikls. Tikai pievieno 2 policistu, 1 zinātnieka un 2 noziedznieku minifigūras, lai dotos episkos piedzīvojumos!

Šajā LEGO City Policijas auto rotaļu komplektā iekļauta pakāpeniska drukāta būvēšanas pamācība un 3D instrukcijas lietotnē LEGO Builder — digitāls būvēšanas palīgs ar intuitīviem tālummaiņas un pagriešanas rīkiem, kas palīdzēs bērniem būvēšanas laikā vizualizēt modeļus no visām pusēm.

Tavā pilsētā robežu nav! LEGO City komplektos ir aizraujoši transportlīdzekļi, reālistiskas celtnes un jautri tēli, kas rosina iztēles bagātas lomu spēles. Bērni var pievienot šo policijas rotaļu komplektu citiem LEGO City klāstā (jāiegādājas atsevišķi) plašai rotaļu pasaulei.

  • CSI policijas rotaļu kravas automašīna. Sekošana izbēgušiem noziedzniekiem ir spēle ar šo LEGO® City Policijas kriminālās laboratorijas kravas automašīnas rotaļu komplektu jaunajiem kriminālistiskas ekspertiem no 7 gadu vecuma.
  • Jautrs būvēšanas un rotaļu komplekts bērniem. Tas iekļauj visu, kas bērniem nepieciešams, lai izveidotu rotaļu mobilo kriminālo laboratoriju, kvadriciklu, kriminālistikas ainu un 2 policistu, 1 zinātnieka un 2 noziedznieku minifigūras.
  • Rotaļu policijas auto lomu spēlēm. Bērni var atvērt rotaļu kravas automašīnu, atklājot divu līmeņu kriminālo laboratoriju ar darba vietām, karti, CCTV ekrāniem, mikroskopiem, kafijas automātu un cietumu.
  • Iekļauj “meklēto personu” plakātu. Ar pieaugušo atļauju bērni var skenēt QR kodu būvēšanas instrukcijās vai uz kastītes jautram LEGO® City Policijas video piedzīvojumam.
  • LEGO® dāvana no 7 gadu vecuma. Pārsteidz savu mazo varoni, pasniedzot šo policijas rotaļlietu kā dāvanu svētkos vai dzimšanas dienā LEGO būvēšanas komplektu uniztēles bagāta rotaļu faniem.
  • Radošas rotaļas bez robežām. Bērni atklāj vēl vairāk jautrības un piedzīvojumu, pievienojot šo komplektu citiem no LEGO® City klāsta (jāiegādājas atsevišķi).
  • Par LEGO® City rotaļu komplektiem. LEGO City ir vieta bez robežām, kur bērni var ļaut vaļu plašajai iztēlei — ar ēkām, transportlīdzekļiem un iedzīvotājiem, kas motivē būvēt, radīt, pētīt un rotaļāties.
  • Izmēri. Rotaļu kravas automašīna šajā būvēšanas komplektā, kas sastāv no 674 detaļām, ir 10 cm augsta, 25 cmgara un 7 cm plata.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO CITY. 60418 LEGO® City Policijas Mobilās Kriminālās Laboratorijas Auto - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 60418 LEGO® City Policijas Mobilās Kriminālās Laboratorijas Auto – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

60418 LEGO® City Policijas Mobilās Kriminālās Laboratorijas Auto

Kods: 4040101-6785
Svītrkods: 5702017583709
5354
6299
53,54 €
62,99 €
-15% pērkot 2 preces. Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs