+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 4+ gadi
Zīmols: LEGO CITY
Izcelsmes valsts: Bulgārija

Par preci

Pievienojies mazajam astronautam, lai dotos piedzīvojumos ārpus šīs pasaules ar šo LEGO® City kosmosa kuģa un asteroīda atklāšanas komplektu (60429) bērniem no 4 gadu vecuma, kurā ir rotaļu kosmosa kuģis un 2 asteroīda virsmas ainas ar laboratoriju un izrakumu zonu ar celtni. Vienkārši pievieno 2 kosmosa apkalpes minifigūras, citplanētieša figūru un kristāliem bagātu meteorītu, lai radoši rotaļātos un izdomātu stāstus.

Šī viegli uzbūvējamā kosmosa rotaļlieta ir jautra dāvana bērniem, kuriem patīk lomu spēles. Tajā ir iekļauts LEGO sākuma klucītis, pamācība ar attēliem un 3D instrukcijas lietotnē LEGO Builder — digitālā būvēšanas palīgā ar intuitīviem rīkiem, kas palīdz bērniem būvēšanas procesā tuvināt un grozīt, un vizualizēt modeļus no visām pusēm.

LEGO City kosmosa tematikas rotaļlietas ir lieliska dāvana jebkurā situācijā, tās iekļauj reālistiskus transportlīdzekļus, detalizētas konstrukcijas un iedvesmojošus tēlus, kas apvieno fantāziju un realitāti, lai radoši rotaļātos bez robežām. Bērni var pievienot šo komplektu citiem no LEGO City kosmosa komplektu klāsta (jāiegādājas atsevišķi), lai piedzīvotu vairāk spraigu piedzīvojumu.

  • LEGO® City kosmosa kuģa rotaļu komplekts. Iepriecini jauno kosmosa pētnieku ar stundām ilgiem jautriem piedzīvojumiem ar LEGO City Kosmosa kuģi un asteroīda atklāšanas rotaļu komplektu bērniem no 4 gadu vecuma.
  • Kas ir kastītē? Šai kosmosa rotaļlietai ir viss, kas bērniem nepieciešams, lai uzbūvētu kosmosa kuģi, ceļamkrānu, laboratoriju un raktuves, meteorītu, kas iekļauj enerģētiskos kristālus, 2 apkalpes dalībnieku minifigūras un citplanētieša figūra.
  • Radošas rotaļas. Bērni var izspēlēt kosmosa kuģa nosēšanos uz asteroīda, izmantot celtni, lai paceltu meteorītu, kas ietver rotaļu enerģijas kristālus, un veikt testus kosmosa laboratorijā.
  • Kosmosa rotaļlieta mazākajiem būvētājiem. Šis LEGO® City rotaļu komplekts bērniem no 4 gadu vecumaiekļauj sākuma elementu, vienkāršu ilustrētu būvēšanas pamācību un digitālu 3D palīgu, kas pieejams lietotnē LEGO Builder.
  • Dāvana kosmosa faniem. Attīsti bērnu iztēli, pasniedzot šo rotaļu komplektu kā dāvanu svētkos vai jebkurā citā dienā zēniem un meitenēm no 4 gadu vecuma.
  • Vairāk komplektu kolekcionēšanai. Bērni atklāj vēl vairāk jautrības un piedzīvojumu, kad izmanto šo komplektu kopā ar citiem komplektiem no LEGO® City kosmosa komplektu klāsta (jāiegādājas atsevišķi).
  • Bezgalīgas rotaļas — LEGO® City kosmosa rotaļu komplektos ir reālistiski transportlīdzekļi, detalizētas struktūras un iedvesmojoši tēli, kas sapludina fantāziju un realitāti iztēles bagātām rotaļām bez robežām.
  • Izmēri. Šajā LEGO® City komplektā ar 126 detaļām ir kosmosa kuģis, kas ir 4 cm augsts, 14 cm garš un 9 cm plats.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO CITY. 60429 LEGO® City Kosmosa Kuģis Un Asteroīda Atklāšana - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 60429 LEGO® City Kosmosa Kuģis Un Asteroīda Atklāšana – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

60429 LEGO® City Kosmosa Kuģis Un Asteroīda Atklāšana

Kods: 4040101-6788
Svītrkods: 5702017567501
1869
2199
18,69 €
21,99 €
-15% pērkot 2 preces. Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs