+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 6+ gadi
Zīmols: LEGO CITY
Izcelsmes valsts: Bulgārija

Par preci

Kosmosa piedzīvojumu meklētāji no 6 gadu vecuma var izbaudīt aizraujošus starpgalaktiku piedzīvojumus ar šo futūristisko LEGO® City Starpzvaigžņu kosmosa kuģa rotaļlietu (60430) bērniem. Šis vienvietīgais kosmosa kuģis ir paredzēts ātrumam. Bērni var ievietot rotaļu akumulatoru, lai ieslēgtu atlokāmos galvenos dzinējus zibens ātrai ceļošanai kosmosā. Komplektā iekļauts arī bezpilota robots, kas pārvēršas par reaktīvo pacēlāju kosmosa apkalpes minifigūrai.

Aizved savu kosmosa fanu aizraujošā piedzīvojumā! Lejupielādē lietotni LEGO Builder un ienāc jaunā, būvēšanas prieka pilnā pasaulē, kur bērni var pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam.

LEGO City kosmosa rotaļlietas ir lieliska dāvana jebkurā situācijā, tās iekļauj reālistiskus transportlīdzekļus, detalizētas konstrukcijas un iedvesmojošus tēlus, kas apvieno fantāziju un realitāti, lai radoši rotaļātos bez robežām. Bērni var pievienot šo būvēšanas komplektu citiem no LEGO City kosmosa komplektu klāsta (jāiegādājas atsevišķi), lai piedzīvotu vairāk spraigu piedzīvojumu.

  • Kosmosa kuģa rotaļlieta iztēles bagātām rotaļām. Jaunie kosmosa entuziasti var izbaudīt starpgalaktiku piedzīvojumus ar šo LEGO® City Starpzvaigžņu kosmosa kuģa rotaļu komplektu.
  • Kas ir kastītē? Šī jautrā būvēšanas rotaļlieta bērniem no 6 gadu vecuma iekļauj visu, kas bērniem nepieciešams, lai uzbūvētu kosmosa kuģi un dronu botu, kā arī apkalpes dalībnieka minifigūra.
  • Radošas rotaļas. Bērni var ievietot rotaļu akumulatora paku, lai palaistu kosmosa kuģa dzinējus zibens ātram ceļojumam kosmosāun pārvērstu dronu par reaktīvo pacēlāju.
  • Digitāla būvēšanas pamācība. Aizved savu kosmosa entuziastu jautrā būvēšanas piedzīvojumā ar lietotni LEGO® Builder, kurā būvēšanas laikā bērni var apskatīt modeļus no visām pusēm.
  • Dāvana kosmosa kuģu faniem. Attīsti bērnu iztēli, pasniedzot šo rotaļu komplektu kā dāvanu svētkos vai jebkurā citā dienā zēniem un meitenēm no 6 gadu vecuma.
  • Atklāj vairāk LEGO® rotaļu komplektu ar kosmosa tematiku. Bērni atklāj vēl vairāk jautrības un piedzīvojumu, pievienojot šo komplektu citiem komplektiem no LEGO City kosmosa klāsta (jāiegādājas atsevišķi).
  • Bezgalīgas rotaļas — LEGO® City kosmosa rotaļu komplektos ir reālistiski transportlīdzekļi, detalizētas struktūras un iedvesmojoši tēli, kas sapludina fantāziju un realitāti iztēles bagātām rotaļām bez robežām.
  • Izmēri. Šajā LEGO® City komplektā ar 240 detaļām ir kosmosa kuģis, kas ir vairāk nekā 4 cm augsts, 22 cm garš un 17 cm plats.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO CITY. 60430 LEGO® City Starpzvaigžņu Kosmosa Kuģis - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 60430 LEGO® City Starpzvaigžņu Kosmosa Kuģis – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

60430 LEGO® City Starpzvaigžņu Kosmosa Kuģis

Kods: 4040101-6789
Svītrkods: 5702017588094
1869
2199
18,69 €
21,99 €
-15% pērkot 2 preces. Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs