+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 7+ gadi
Zīmols: LEGO CITY
Izcelsmes valsts: Bulgārija

Par preci

Palutini topošo astronautu ar 7+ LEGO® City Modulārās kosmosa stacijas modeļa komplektu (60433). Šis futūristiskais kosmosa gredzens ir orbītā riņķojošs enkurs kosmosa kuģu un telpu moduļu pietauvošanai, arī satelītiem, kosmosa velosipēdiem, kuģiem, zinātniskajām laboratorijām, remonta darbnīcai, virtuvei, guļamtelpām un siltumnīcām. Bērni var mainīt moduļus, lai izveidotu savu ideālo kosmosa staciju, un savienot tos ar kuģīti, lai izveidotu foršu kosmosa vilcienu. Komplektā ir arī 6 kosmosa komandas minifigūras aizraujošiem kosmosa piedzīvojumiem.

Aizved savu jaunieti aizraujošā būvēšanas piedzīvojumā ar lietotni LEGO Builder. Tajā viņi var būvēšanas laikā tuvināt un grozīt modeļus, lai apskatītu tos no visām pusēm.

LEGO City kosmosa rotaļlietas ir aprīkotas ar īstiem transportlīdzekļiem, detalizētām konstrukcijām un iedvesmojošiem varoņiem, kas apvieno fantāziju un realitāti, lai radoši rotaļātos bez ierobežojumiem. Šajā komplektā ir iekļauta īpašā kosmosa gaisa slēdzenes sistēma savienošanai ar citiem saderīgiem kosmosa tematikas LEGO rotaļu komplektiem (jāiegādājas atsevišķi).

  • LEGO® City kosmosa stacijas rotaļlieta no 7 gadu vecuma. Palutini topošo astronautu ar šo LEGO City modulārās kosmosa stacijas modeli — orbītā riņķojošu enkuru kosmosa kuģu pietauvošanai un detalizēti izstrādātām telpu kapsulām.
  • Kas ir kastītē?Komplektā iekļauta rotaļu kosmosa stacija, kosmosa kuģis, kosmosa velosipēds un telpas, tostarp zinātniskā laboratorija, darbnīca, virtuve, guļamtelpa un siltumnīca, kā arī 6 astronautu minifigūras.
  • Kosmosa rotaļlieta topošajiem zinātniekiem. Bērni var mainīt kosmosa kuģu un istabas moduļus, lai izveidotu savu kosmosa stacijas dizainu, un savienot tos ar kuģīti, lai izveidotu jautru kosmosa vilcienu.
  • Digitāla būvēšanas pamācība. Aizved savu kosmosa entuziastu jautrā būvēšanas piedzīvojumā ar lietotni LEGO® Builder, kurā būvēšanas laikā bērni var apskatīt modeļus no visām pusēm.
  • Jautra dāvana kosmosa mīļotājiem. Pasniedz šo rotaļu komplektu kā svētku vai dzimšanas dienas dāvanu kosmosa entuziastiem un kosmosa rotaļlietu cienītājiem no 7 gadu vecuma.
  • Savietojams ar citiem LEGO® spēļu komplektiem (jāiegādājas atsevišķi). Šī komplekta moduļu istabas un kosmosa kuģi ir aprīkoti ar kosmosa gaisa slēdzenes sistēmu, lai tos varētu savienot ar citiem saderīgiem kosmosa tematikas komplektiem.
  • Bezgalīgas rotaļas — LEGO® City kosmosa rotaļu komplektos ir reālistiski transportlīdzekļi, detalizētas struktūras un iedvesmojoši tēli, kas sapludina fantāziju un realitāti iztēles bagātām rotaļām bez robežām.
  • Izmēri: šī 1097 detaļu komplekta kosmosa stacija ir vairāk nekā 9 cm augsta, 40 cm plata un 35 cm dziļa.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO CITY. 60433 LEGO® City Modulārā Kosmiskā Stacija - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 60433 LEGO® City Modulārā Kosmiskā Stacija – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

60433 LEGO® City Modulārā Kosmiskā Stacija

Kods: 4040101-6791
Svītrkods: 5702017588230
9349
10999
93,49 €
109,99 €
-15% pērkot 2 preces. Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs