+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 8+ gadi
Zīmols: LEGO CITY
Izcelsmes valsts: Bulgārija

Par preci

LEGO® City Kosmosa bāze un raķešu pacelšanās laukums (60434) - kosmosa izpētes rotaļlieta bērniem no 8 gadu vecuma ir aprīkota ar visu, kas nepieciešamas piedzīvojumiem ārpus šīs pasaules. Virs galvenā sektora ir vadības telpa un 360° kosmosa celtnis, kas atveras, lai piekļūtu aprīkojumam, zinātniskajai laboratorijai un atpūtas zonai. Komplektā iekļauts kosmosa kuģis, starta laukums, celtniecības auto un planētas daļa ar rotaļu enerģijas kristāliem un augiem, kā arī 6 kosmosa apkalpes minifigūras un 1 robota un 2 citplanētiešu figūras iztēles bagātām lomu spēlēm. Aizved savu jaunieti aizraujošā būvēšanas piedzīvojumā ar lietotni LEGO Builder. Tajā viņi var būvēšanas laikā tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, lai apskatītu tos no visām pusēm.

LEGO City kosmosa komplekti ir aprīkoti ar transportlīdzekļiem, detalizētām konstrukcijām un iedvesmojošiem varoņiem, lai radoši spēlētos bez ierobežojumiem.

Šajā komplektā esošajā raķešu kuģī ir iekļauts īpašais kosmosa gaisa slēdzenes sistēma savienošanai ar citiem saderīgiem kosmosa tematikas LEGO spēļu komplektiem (jāiegādājas atsevišķi) vēl aizraujošākiem piedzīvojumiem!

  • Kosmosa izpētes rotaļlieta. LEGO® City Kosmosa bāze un raķešu pacelšanās laukums bērniem no 8 gadu vecuma ir radīts neierobežotām spēlēm par kosmosa tematiku.
  • Kas ir šajā LEGO® City kosmosa komplektā? Viss, kas bērniem nepieciešams, lai uzbūvētu rotaļu kosmosa bāzi ar 360° celtni, kosmosa kuģi, starta laukumu, kravas automašīnu, planētas vidi, 6 minifigūras, robota un 2 citplanētiešu figūras.
  • Izklaide kosmosa kuģu un iztēles spēļu cienītājiem. Bērni var darbināt 360° torņa celtni un atvērt pamatni, lai piekļūtu aprīkojumam, detalizētai zinātnes laboratorijai un atpūtas zonai.
  • Digitāla būvēšanas pamācība. Aizved savu kosmosa entuziastu jautrā būvēšanas piedzīvojumā ar 3D lietotni LEGO® Builder, kurā būvēšanas laikā bērni var apskatīt modeļus no visām pusēm.
  • Dāvana kosmosa mīļotājiem. Padari jebkuru dienu īpašu, uzdāvinot šo kosmosa rotaļu komplektu kosmosa rotaļlietu cienītājiem no 8 gadu vecuma.
  • Savietojams ar citiem LEGO® spēļu komplektiem (jāiegādājas atsevišķi). Šajā komplektāesošajam raķešu kuģim ir kosmosa gaisa slēdzenes sistēma, kas ļauj to savienot ar citiem saderīgiem kosmosa tematikas komplektiem.
  • Bezgalīgas rotaļas — LEGO® City kosmosa rotaļu komplektos ir reālistiski transportlīdzekļi, detalizētas struktūras un iedvesmojoši tēli, kas sapludina fantāziju un realitāti iztēles bagātām rotaļām bez robežām.
  • Izmēri. Šī 1422 detaļu komplekta kosmosa bāze, ieskaitot celtni, ir vairāk nekā 33 cm augsta, 19 cm plata un 29 cm dziļa.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO CITY. 60434 LEGO® City Kosmosa Bāze Un Raķešu Pacelšanās Laukums - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 60434 LEGO® City Kosmosa Bāze Un Raķešu Pacelšanās Laukums – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

60434 LEGO® City Kosmosa Bāze Un Raķešu Pacelšanās Laukums

Kods: 4040101-6792
Svītrkods: 5702017587318
13174
15499
131,74 €
154,99 €
-15% pērkot 2 preces. Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs