+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 6+ gadi
Zīmols: LEGO SUPER MARIO
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Lido pretī piedzīvojumiem ar šo Bites Mario spēju komplektu! Papildini uzbūvēto jautro LEGO® Super Mario™ līmeni ar zaļiem zāles klucīšiem un ziediem. Ietērp LEGO® Mario™ figūru (figūra nav iekļauta) bites tērpā, bet pēc tam pacelies gaisā un dūcot lido, lai savāktu papildu monētas!

Ar šo Bites Mario spēju komplektu (71393) tu vari LEGO® Super Mario™ spēlēšanas iespējām pievienot dūcošus piedzīvojumus. Iekļauts interaktīvs bites tērps LEGO® Mario™ figūrai (figūra nav iekļauta), kas sniedz spēlētājam iespēju nopelnīt papildu digitālās monētas par figūras “lidošanu” un aktivizē bites dūkoņas skaņas. Šis komplekts būs lieliska dāvana moderniem bērniem, kuriem jau ir LEGO Super Mario sākuma maršruta komplekts 71360 ar LEGO Mario vai komplekts 71387 ar LEGO® Luigi™ figūru.

Jautra lietotne. Ilustrētas būvēšanas instrukcijas ir pieejamas iepakojumā un bezmaksas lietotnē LEGO Super Mario. Lietotnē ir arī drošs forums, kurā bērni var dalīties ar idejām, kā arī iedvesmojošas idejas būvēšanai un rotaļām un citas aizraujošas funkcijas.

Neierobežotas radošas izklaides. Kolekcionējamie LEGO Super Mario rotaļu komplekti ienes leģendāros Super Mario tēlus reālajā pasaulē. Ar sākuma maršrutu, paplašinājuma maršrutiem un spēju komplektiem fani var būvēt paši savus unikālos līmeņus spēlei vienatnē vai kopā ar citiem.

  •  Ar šo Bites Mario spēju komplektu (71393), kurā iekļauts interaktīvs tērps LEGO® Mario™ (figūra nav iekļauta), fani var LEGO® Super Mario™ spēlē ienest īstu bites dūkšanu.
  •  Šis no klucīšiem būvētais piederums ir piemērots LEGO® Mario™ figūrai no komplekta "Piedzīvojumi ar Mario: sākuma maršruts" (71360) vai LEGO® Luigi™ figūrai no komplekta "Piedzīvojumi ar Luigi: sākuma maršruts" (71387).
  •  Kad LEGO® Mario™ ir tērpts šajā tērpā, spēlētājs saņem papildu digitālās monētas, ja figūra “lido”, un, kad tā lido, tiek aktivizētas bites dūkšanas skaņas.
  •  Komplektā ir iekļauti arī ziedu un zaļas “zāles” LEGO® elementi, ar kuriem bērni var papildināt izveidoto līmeni, un tam ir pievienotas ilustrētas instrukcijas, lai būvēšana bērniem nesagādātu raizes.
  •  Bezmaksas lietotnē LEGO® Super Mario™ ir pieejamas būvēšanas instrukcijas, iedvesma dažādiem radošiem būvēšanas un rotaļu veidiem un citas iespējas. Saderīgo Android un iOS ierīču saraksts ir sniegts vietnē LEGO.com/devicecheck.
  •  Šī kolekcionējamā būvēšanas rotaļlieta būs fantastiska dzimšanas dienas vai svētku dāvana radošiem bērniem no 6 gadu vecuma, lai viņi varēt pielāgot savus LEGO® Super Mario™ sākuma maršruta un paplašinājuma maršrutu komplektus.
  •  Sākuma maršrutus un paplašinājuma maršrutus var papildināt arī ar citiem LEGO® Super Mario™ spēju komplektiem, piemēram, Vardes Mario spēju komplektu (71392).
  •  Kolekcionējamie LEGO® Super Mario™ rotaļu komplekti pārnes populāros Super Mario tēlus reālajā pasaulē un dāvā faniem neierobežotu iespēju klāstu, kas ļauj paplašināt, pārbūvēt un radīt savus unikālos līmeņus.
  •  Jau kopš 1958. gada LEGO® detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, lai tās būtu vienlīdz kvalitatīvas, saderīgas un vienmēr viegli un droši savienojamas.
  •  LEGO® detaļas un klucīši tiek maksimāli pārbaudīti, lai tie atbilstu stingriem drošības standartiem.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO SUPER MARIO. 71393 LEGO® Super Mario Bites Mario spēju komplekts - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 71393 LEGO® Super Mario Bites Mario spēju komplekts – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

71393 LEGO® Super Mario Bites Mario spēju komplekts

Kods: 4040101-5188
Svītrkods: 5702016912821
909
1299
9,09 €
12,99 €
* www.babycity.lv pirms akcijas bijusī standarta cena. Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs