+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 7+ gadi
Zīmols: LEGO SUPER MARIO
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Bērni var doties piedzīvojumos Donkey Kong™ mājās džungļos un rast muzikālu jautrību ar šo LEGO® Super Mario™ Dixie Kong Jungle Jam paplašinājuma maršrutu (71421). Tajā ir iekļautas Dixie Kong un papagaiļa Squawks figūras, uzbūvējama skatuve, džungļu aina, mūzikas instrumenti un aprīkojums. Novieto LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ vai LEGO® Peach™ (figūras nav iekļautas) skatuves centrā un iegriez tās, lai liktu skatuves platformām rotēt, aktivizējot mūzikas skaņas. Ievēro: interaktīvām rotaļām ir nepieciešams sākuma maršruts 71360, 71387 vai 71403.

Saistītā lietotne

Lejupielādē lietotni LEGO Super Mario – tajā ir būvēšanas instrukcijas un citas aizraujošas lietas, kas paplašinās bērnu radošo pieredzi.

Ideja dāvanai

Šis kolekcionējamais rotaļu komplekts būs lieliska dāvana bērniem no 7 gadu vecuma, kam patīk mūzika un dzīvnieki, kā arī pieaugušajiem ar nostalģiskām atmiņām par Donkey Kong! Ar šo un daudziem citiem paplašinājuma maršrutiem fani var paplašināt, pārbūvēt un radīt paši savus līmeņus monētu vākšanas rotaļām daudzu stundu garumā.

  • Sagatavo skatuvi muzikālai jautrībai. Bērni var apciemot Donkey Kong™ mājas džungļos ar šo LEGO® Super Mario™ Dixie Kong Jungle Jam paplašinājuma maršrutu (71421) un izbaudīt muzikālu piedzīvojumu.
  • 2 LEGO® Super Mario™ varoņi no Donkey Kong™ mājām džungļos – Dixie Kong ar ģitāras elementu un papagailis Squawks ar uzbūvējamu mikrofonu, kā arī uzbūvējamas bungas ar pastiprinātāju.
  • Rotējošas skatuves platformas. Novieto LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ vai LEGO® Peach™ (figūras nav iekļautas) skatuves centrā un iegriez tās, lai liktu rotēt skatuves platformām, aktivizējot mūzikas skaņas.
  • Sociāla rotaļa. Uz skatuves ir vieta otrai interaktīvai figūrai. Komplektā ir iekļauta arī džungļu aina ar 2 uzbūvējamām palmām, apgaismojumu un ziedu elementiem.
  •  Dāvana bērniem no 7 gadu vecuma. Šis komplekts ar 174 detaļām būs aizraujoša dzimšanas dienas vai svētku dāvana bērniem, kam jau ir interaktīvām rotaļām nepieciešamais LEGO® Super Mario™ sākuma maršruta komplekts (71360, 71387 vai 71403).
  •  Aizraujošas kombinācijas. Šis modulārais komplekts pamata konfigurācijā ir aptuveni 12 cm augsts, 24 cm plats un 10 cm dziļš, un to var savienot ar citiem LEGO® Super Mario™ rotaļu komplektiem.
  •  Digitālas instrukcijas. Lejupielādē lietotni LEGO® Super Mario™, kurā pieejamas būvēšanas instrukcijas, iedvesmojošas idejas un citas iespējas. Saderīgo Android un iOS ierīču saraksts ir sniegts vietnē LEGO.com/devicecheck.
  •  Iedvesmo bērnus radošumam. Kolekcionējamie LEGO® Super Mario™ rotaļu komplekti ir veidoti rotaļām vienatnē vai kopā ar citiem, un tie piedāvā monētu vākšanas jautrību un neierobežotus, radošus izaicinājumus, paplašinot un pārbūvējot līmeņus.
  •  Augstākā kvalitāte. LEGO® detaļas atbilst stingriem nozares kvalitātes standartiem, tāpēc tos var savienot viegli un stingri, lai modeļi būtu izturīgi.
  •  Drošība pirmajā vietā. LEGO® būvēšanas klucīši tiek mesti, spiesti, savīti, karsēti un pārbaudīti, lai nodrošinātu to atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

71421_lifestyle-64e83b49d26b7.jpg

Lai skan mūzika džungļos

Ar šo LEGO® Super Mario™ paplašinājuma maršrutu bērni var apmeklēt Donkey Kong džungļu māju un nodoties muzikālām izklaidēm.

71421_hero-64e83b5d5b1b8.jpg

Pievieno sākuma maršrutam (jāiegādājas atsevišķi)

Interaktīvām rotaļām nepieciešams sākuma maršruts (71360 ar LEGO® Mario™, 71387 ar LEGO® Luigi™ vai 71403 ar LEGO® Peach™).

71421_build-64e83b76445dd.jpg

Būvē ar lietotnes palīdzību

Lejupielādē lietotni LEGO® Super Mario™, kur pieejamas būvēšanas instrukcijas un radošumu raisošas idejas.

71421_inthebox-64e83b886ca84.jpg

Lieliska dāvana radošiem bērniem

Paplašini, pārbūvē un radi neskaitāmus unikālus līmeņus ar citiem LEGO® Super Mario™ paplašinājuma maršrutiem (jāiegādājas atsevišķi).

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO SUPER MARIO. 71421 LEGO® Super Mario™ Dixie Kong Jungle Jam paplašinājuma maršruts - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 71421 LEGO® Super Mario™ Dixie Kong Jungle Jam paplašinājuma maršruts – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

71421 LEGO® Super Mario™ Dixie Kong Jungle Jam paplašinājuma maršruts

Kods: 4040101-6479
Svītrkods: 5702017415734
2549
2999
25,49 €
25,49 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs