+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 7+ gadi
Zīmols: LEGO DREAMZZZ
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Ļauj bērniem no 7 gadu vecuma ielēkt sapņu pasaules piedzīvojumos ar šo LEGO® DREAMZzz™ būvējamās rotaļlietas komplektu "Izzie un zaķēns Bunchu" (71453). Šis komplekts ir balstīts uz aizraujošiem motīviem no TV seriāla, un tajā bērni var palīdzēt galvenajai varonei Izzie izveidot lielu savas mīļākās plīša mantiņas versiju, lai palīdzētu izglābt mantiņu, ko nolaupījis murgs Grimspawn.

Viens komplekts, divi veidi, kā būvēt

Lielajai, dzīvajai Bunchu versijai ir pilnībā kustīgs kakls, rokas un kājas. Bērni būvējot var pielietot iztēli un sekot būvēšanas pamācībām stāstu formā, lai izvēlētos, kā aprīkot varoni – ar skrituļslidām un cimdiem, vai bites spārniem un dzeloni.

Fantastiska minifigūra

Piedzīvojumus palīdz iedzīvināt detalizēta Izzie minifigūra. To papildina tādi piederumi kā bruņas, zobens un smilšu pulkstenis. Komplektā ir iekļautas arī Izzie un mazā Bunchu figūras, kas palīdzēs bērniem atveidot visu stāstu.

  • Iedzīvini Bunchu. Bērni var nodoties iztēles bagātām rotaļām ar LEGO® DREAMZzz™ būvējamo komplektu "Izzie un zaķēns Bunchu" (71453), kas ir balstīts uz TV seriālu DREAMZzz.
  • Pilnībā kustīgs. Bunchu ir pilnībā kustīga galva un kājas, tādēļ bērniem ir viegli to nostādīt dažādās pozās un atveidot dažādas ainas.
  • 2 veidi, kā uzbūvēt. Komplektā ir iekļauti dažādi elementi, kas ļauj bērniem izvēlēties, vai aprīkot Bunchu ar skrituļslidām un cimdiem, vai ar bites dzeloni un spārniem.
  • Izzie minifigūra. Rotaļlietu komplektā ir iekļauta Izzie minifigūra ar tādiem piederumiem kā bruņām, zobenu un smilšu pulksteni.
  • Iekļauts mazs Bunchu. Rotaļlietu komplektā ir iekļauta Bunchu rotaļlietas oriģinālā figūra, kas ļauj bērniem izspēlēt visu stāstu.
  • Stundām ilgas rotaļas. Šis komplekts ir radīts bērniem no 7 gadu vecuma, kuri var rotaļāties stundām ilgi vienatnē vai ar draugiem.
  • Izmēri. Bez skrituļslidām Bunchu ir 19 cm garš.
  • Stāstu vadītas būvēšanas pamācības. Komplektā ir iekļautas būvēšanas pamācības, ko vada stāsti, un tās ir pieejamas arī digitāli lietotnē LEGO® Builder.
  • Izcila kvalitāte. LEGO® klucīšus vienmēr var savienot viegli un droši.
  • Drošība pirmajā vietā. LEGO® klucīši ir rūpīgi pārbaudīti, lai nodrošinātu to atbilstību stingrām drošības prasībām".

71453_lifestyle-64ec379556ae2.jpg

Uzbūvē Bunchu, Izzie iemīļoto plīša rotaļlietu!

Bērniem patiks būvēt Bunchu lielo versiju un izspēlēt aizraujošas ainas no DREAMZzz™ TV šova.

71453_hero-64ec37a2eeb5d.jpg

Viens komplekts, divi būvēšanas veidi

Bērni var izvēlēties uzbūvēt Bunchu uz skrituļslidām vai kā biti, divkāršojot rotaļu laiku un jautrību.

71453_build-64ec37aedd50f.jpg

Būvēšanas instrukcijas kā stāsti

Bērni var iegrimt būvēšanas instrukciju stāstos, kas pieejami arī digitāli lietotnē LEGO® Builder.

71453_inthebox-64ec37bec1157.jpg

Nepārspējama dāvana!

Jautrajām detaļām pārpildītais komplekts patiks bērniem vecumā no 7 gadiem un LEGO® DREAMZzz™ TV šova faniem.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO DREAMZZZ. 71453 LEGO® DREAMZzz™ Izzie un zaķēns Bunchu - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 71453 LEGO® DREAMZzz™ Izzie un zaķēns Bunchu – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

71453 LEGO® DREAMZzz™ Izzie un zaķēns Bunchu

Kods: 4040101-6484
Svītrkods: 5702017419237
1919
2399
19,19 €
23,99 €
-20% bērnu precēm, pērkot vismaz 2! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-05-11
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs