+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 9+ gadi
Zīmols: LEGO DREAMZZZ
Izcelsmes valsts: Bulgārija

Par preci

Lai bērni no 9 gadu vecuma atklāj Sandman torni šajā LEGO® DREAMZzz™ rotaļu pilī (714477)! Šis būvēšanas komplekts ir balstīts uz aizraujošā TV seriāla motīviem un ļauj bērniem palīdzēt varoņu figūrām aizstāvēt Sandman maģiskās mājas no ļaunās Nekad raganas un viņas palīga Sneak! Šī fantāzijas rotaļlieta iedrošina bērnus likt lietā iztēli, piedāvājot divus būvēšanas variantus. Var izvēlēties, vai to pārveidot par iespaidīgu cietoksni vai elegantu rotaļu torni. Cietokšņa režīmā modelim ir smilšu pulksteņa lielgabals, bet torņa režīmā modeļa augšpuse griežas. Abi būvēšanas varianti ietver tādus aizraujošus piederumus kā ieroču statīvu, mikstūru statīvu un maģijas grāmatu, kā arī fantāzijas dzīvnieku figūras, tostarp kustināmu rotaļu putnu un rotaļu zirnekli. Izzie, Mateo, Logan, Sandman un ļaunā Nekad ragana, kā arī Sneak figūra iedzīvina pils rotaļu komplektu, tādēļ bērni var uzbūvēt paši savu sapņu torni.

  • Rotaļu pils bērniem. Meitenes un zēni no 9 gadu vecuma dod vaļu iztēlei ar šo būvējamo LEGO® DREAMZzz™ rotaļlietu "Sandman tornis".
  • Divi veidi, kā rotaļāties. Radoši bērni var izvēlēties, kā pārveidot pils rotaļu komplektu – par iespaidīgu cietoksni vai elegantu rotaļu torni.
  • 5 detalizētas LEGO® DREAMZzz™ minifigūras. Komplektā ir iekļauta Izzie, Mateo, Logan, Sandman un ļaunās Nekad raganas minifigūras, kā arī Sneak figūra.
  • Ideja dāvanai bērniem. Fantāzijas rotaļlietu var uzdāvināt kā pārsteigumu vai balvu zēniem un meitenēm no 9 gadu vecuma.
  • Rotaļu fantāzijas dzīvnieki. Būvēšanas komplektā ir iekļauts rotaļu zirneklis un rotaļu putns, abi ir kustināmi.
  • Intuitīva būvēšana. Komplektā ir iekļautas stāstu vadītas būvēšanas instrukcijas, kas ir pieejamas arī digitāli lietotnē LEGO® Builder.
  • Izmēri. Šis komplekts ar 723 detaļām, kad uzbūvēts kā tornis, ir 47 cm augsts, 14 cm plats un 25 cm dziļš.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO DREAMZZZ. 71477 LEGO® DREAMZzz Sandman Tornis - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 71477 LEGO® DREAMZzz Sandman Tornis – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

71477 LEGO® DREAMZzz Sandman Tornis

Kods: 4040101-6800
Svītrkods: 5702017584232
7999
9999
79,99 €
99,99 €
-20% bērnu precēm, pērkot vismaz 2! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-05-11
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs