+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 6+ gadi
Zīmols: LEGO NINJAGO
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Ar būvēšanas komplektu "Kai nindzju sacīkšu auto EVO" (71780) nindzju fani no 6 gadu vecuma var izbaudīt dinamiskus notikumus. Šai LEGO NINJAGO® rotaļu automašīnai ir vaļēja kabīne un iespaidīgs zelta krāsas spārnu spoilers aizmugurē. Tai var nomainīt visus 4 riteņus, lai to pārveidotu no bezceļu automašīnas par ielu sacīkšu auto.

Vislabākās nindzju rotaļlietas bērniem

Rotaļu komplektā ir iekļauta fantastiska Kai minifigūra, kas bruņota ar 2 zelta krāsas katanām un ko var ievietot kabīnē, lai brauktu ar sarkano NINJAGO auto. Tā iedvesmos bērnus daudzu stundu garumā atveidot aizraujošas sacīkstes NINJAGO pilsētas ielās.

Aizraujoša digitāla pieredze LEGO faniem

Ļauj lietotnei LEGO Builder aizvest tevi un bērnu vienkāršā un intuitīvā būvēšanas piedzīvojumā. Šeit var pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam.

  • LEGO NINJAGO® automašīna. Ar rotaļu komplektu "Kai nindzju sacīkšu auto EVO" (71780) bērni var sarīkot aizraujošas sacīkstes.
  • 1 minifigūra. Šajā nindzju rotaļlietā ir iekļauta Kai minifigūra, kas bruņota ar 2 zelta krāsas katanām un ko var ievietot kabīnē, lai brauktu ar nindzju automašīnu.
  • Rotaļu nindzju auto. Bērni var modeli pārveidot no bezceļu automašīnas par ielu sacīkšu auto, nomainot visus 4 riteņus.
  • Vēl vairāk nindzju piedzīvojumu. Meklē komplektus "Lloyd robotu kauja EVO" (71781), "Cole Zemes pūķis EVO" (71782), "Jay zibenīgā reaktīvā lidmašīna EVO" (71784) un citus LEGO NINJAGO® komplektus.
  • Uzbūvē un rotaļājies. Ar šo izturīgo rotaļu komplektu, kurā ir 94 detaļas, iztēles bagāti bērni no 6 gadu vecuma var būvēt un izbaudīt kolosālus piedzīvojumus vienatnē vai kopā ar draugiem.
  • Jautra dāvanas ideja. Šī rotaļu automašīna ir aptuveni 5 cm augsta, 14 cm gara un 10 cm plata, un tā būs lieliska dzimšanas dienas vai pārsteiguma dāvana bērniem.
  • Jaunas būvēšanas iespējas. Lietotne LEGO Builder aizvedīs bērnu intuitīvā būvēšanas piedzīvojumā. Tajā var saglabāt komplektus, sekot līdzi progresam, kā arī būvēšanas laikā pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās.
  • Izcila kvalitāte. Jau vairāk nekā sešdesmit gadus LEGO klucīši tiek izgatavoti tā, lai tos ikreiz varētu viegli savienot.
  • Garantēta drošība. LEGO būvēšanas klucīši atbilst stingriem globāliem drošības standartiem.

71780_lifestyle-642292554c901.jpg

LEGO NINJAGO® rotaļu auto būvējamais komplekts

Nindzju fani var izspēlēt spraigas ainas ar bezceļu auto, pirms tas tiek pārvērsts par ielu sacīkšu auto.

71780_hero-6422927080172.jpg

Lieliska būvēšana pirms sacīkstēm

Bērni var izbaudīt jautru būvēšanas pieredzi ar šo rotaļu komplektu, veidojot stāstus ar fantastisko auto.

71780_build-6422927c2d220.jpg

Ienāc jaunā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO Builder būvētāji var tuvināt un pagriezt modeli, kā arī sekot līdzi progresam.

71780_inthebox-6422928fe9aee.jpg

Lieliska balva nindzju faniem

Rotaļu komplektā iekļauts iespaidīgs nindzju auto un Kai minifigūra, kas bruņojusies ar 2 zelta katanas ieročiem.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO NINJAGO. 71780 LEGO® NINJAGO® Kai nindzju sacīkšu auto EVO - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 71780 LEGO® NINJAGO® Kai nindzju sacīkšu auto EVO – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

71780 LEGO® NINJAGO® Kai nindzju sacīkšu auto EVO

Kods: 4040101-6052
Svītrkods: 5702017399676
789
999
7,89 €
7,89 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs