+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 8+ gadi
Zīmols: LEGO SUPER HEROES
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Ikviens mazais supervaronis lepotos pats ar savu uzbūvējamo LEGO® Marvel rotaļu kosmosa kuģi bērniem. Būvējamais komplekts "Rocket’s Warbird pret Ronan" (76278) ļauj zēniem un meitenēm no 8 gadu vecuma atveidot Xandar kauju no Marvel Studios Galaktikas sargiem un laisties pa kosmosu pašiem savos nebeidzamos piedzīvojumos.

Šī Marvel Studios Galaktikas sargu dāvana ir ideāla filmu entuziastiem un aizraujošu lidaparātu un būvējamu supervaroņu rotaļlietu faniem. Kosmosa kuģim ir atverama kabīne ar vietu minifigūrai, divas šautenes tā augšpusē un pa milzu šautenei zem katra no spārniem. Komplektā ir divas minifigūras: Rocket, kurš nes šauteni, un Ronan the Accuser, kurš ir tērpies apmetnī un līdzi nes jaudīgo Cosmi-Rod āmuru. Papildus digitālai jautrībai būvētāji var tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās un sekot līdzi savam progresam aizraujošajā, intuitīvajā lietotnē LEGO Builder.

  • Uzbūvējama kosmosa kuģa rotaļlieta bērniem. Zēni un meitenes no 8 gadu vecuma var atveidot piedzīvojumus no Marvel Studios Galaktikas sargiem un daudz ko vairāk EGO® Marvel komplektā "Rocket’s Warbird pret Ronan".
  • Marvel Studios Galaktikas sargu dāvana – komplektā ir divas minifigūras: Rocket, kas nes šauteni, un Ronan the Accuser, kam mugurā ir apmetnis un rokās Cosmi-Rod āmurs.
  • Rotaļas lomās ar kosmosa kuģi. Šī uzbūvējamā šaujamieroča rotaļlieta iedvesmo iztēli raisošiem cīņu piedzīvojumiem – tai ir divas raķetes augšpusē un pa milzu šaujamierocim zem katra spārna.
  • Rotaļām un apskatei. Kad dienas supervaroņu piedzīvojumi ir galā, šo uzbūvējamo Marvel Studios Galaktikas sargu rotaļlietu var novietot apskatei apkārtējo apbrīnai.
  • LEGO® Marvel dāvana bērniem. Iepriecini Marvel Studios Galaktikas sargu fanus ar šo uzbūvējamo LEGO rotaļu supervaroņu kosmosa kuģi.
  • 3D būvēšanas pamācības. Bērni var lejupielādēt lietotni LEGO® Builder, kas dos saistošu būvēšanas pieredzi ar digitāliem rīkiem, ļaujot tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam.
  • LEGO® Marvel rotaļlietu klāsts. Plašā LEGO Marvel būvēšanas rotaļlietu izvēle ir radīta, lai sniegtu bezgalīgas, radošas būvēšanas un rotaļu iespējas.
  • Uzbūvējams komplekts ar 290 detaļām. Uzbūvējamā Warbird piedzīvojumu rotaļlieta ir 8 cm augsta, 15 cm gara un 24 cm plata.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO SUPER HEROES. 76278 LEGO® Super Heroes Marvel Rocket's Warbird Pret Ronan - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 76278 LEGO® Super Heroes Marvel Rocket's Warbird Pret Ronan – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

76278 LEGO® Super Heroes Marvel Rocket's Warbird Pret Ronan

Kods: 4040101-6838
Svītrkods: 5702017590288
3824
4499
38,24 €
44,99 €
-15% pērkot 2 preces. Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs